Device-uriTehnologieTelefoane

Primele impresii cu Samsung Galaxy A52, A52 5G și A72

Am avut ocazia la inceputul acestei saptamani prin amabilitatea celor de la Samsung sa pun mana pe cele mai noi si populare smartphone-uri ale seriei Galaxy A si anume Galaxy A52, Galaxy A52 5G si Galaxy A72. Am testat primele generatii Galaxy A50, Galaxy A51, Galaxy A70 si Galaxy A71 si pot spune ca noile modele ale anului 2021 sunt un upgrade semnificativ atat din punct de vedere al constructiei cat si din punct de vedere al specificatiilor.

In primul rand mi-au placut ca device-urile se misca mult mult mai snappy si asta in principal datorita ecranelor de 90Hz, respectiv de 120Hz cat si a noilor procesoare de tip Snapdragon 720G si 750G. Un alt punct forte al noilor telefoane Galaxy A ar fi acela ca vin cu certificare IP67, fiind rezistente la apa si la praf de pana la un metru pentru 30 de minute. De asemenea, la o prima vedere mi s-a parut ca si la capitolul camera exista un upgrade, pozele fiind mult mai sharp, mult mai luminoase si cu culori mult mai naturale.

Am ramas cu o impresie buna dupa cele 30 de minute petrecute cu device-urile si sper sa ajunga cat de curand si la review.

Primele impresii cu Samsung Galaxy A52, A52 5G și A72

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: