CompaniiTehnologieTelecom

Programatorii și designerii sunt invitaţi la primul Hackathon Telekom Romania

Telekom Romania anunţă organizarea primului Hackathon Telekom, un maraton de programare dedicat celei mai noi platforme lansate pentru afacerile și consumatorii din România: LocalHub.ro.

Hackathonul se va desfăşura în perioada 2-3 aprilie 2016, la TechHub București, unde, timp de două zile, echipe formate din developeri şi designeri sunt provocate să dezvolte o aplicaţie inovatoare de mobil pentru LocalHub.ro. Echipa câştigătoare va semna un contract cu Telekom Romania pentru finalizarea şi lansarea aplicaţiei pe piaţă.

LocalHub.ro își propune să ofere toate soluțiile online (website-uri personalizate, campanii speciale de Google AdWords, sistem de rezervări la restaurante) de care toate afacerile din România au nevoie. În același timp, este un portal de informații utile și variate pentru consumatori, cu detalii despre spectacole de teatru, concerte, programul cinematografelor, dar si recomandări pentru cele mai noi localuri din oraș.

Dezvoltarea LocalHub.ro Mobile App vizează două direcţii – să ajute utilizatorii să descopere cele mai bune afaceri din oraşul lor, respectiv să vină în întâmpinarea reprezentanţilor mediului de afaceri. Echipele participante trebuie să prezinte o aplicaţie demo dezvoltată pe sisteme de operare Android şi iOS, precum și un document în care să descrie produsul dezvoltat. Juriul, format din specialişti Telekom Romania, va analiza atât elementele de grafică, cât şi elementele tehnice ale aplicaţiei, îi va testa funcţionalităţile şi va stabili care sunt etapele următoare pentru echipa câștigătoare.

Concursul se adresează celor pasionaţi de dezvoltarea de aplicații mobile, atât developeri, cât şi designeri, care se pot înscrie individual sau pe echipe. Evenimentul se va desfăşura la TechHub București, unde, timp de două zile, participanţii se vor organiza pe echipe şi vor începe să lucreze la aplicaţie, respectând identitatea vizuală a portalului LocalHub.ro şi cât mai multe elemente din brief-ul primit. Chiar dacă aplicaţia nu va fi finalizată, juriul va desemna cel mai bun început, echipa câştigătoare urmând să lucreze la aplicaţie până la finalizarea acesteia împreună cu echipa Telekom Romania.

Înscrierile la Hackathon-ul Telekom Romania se fac la adresa de email startups@telekom.ro în perioada 8 – 28 martie 2016. Întrebări suplimentare pot fi adresate colegilor din echipa organizatoare tot printr-un e-mail către startups@telekom.ro.

Portalul LocalHub.ro este o platformă de tip One Stop Shop pentru afacerile din România, lansată de Telekom în anul 2015, care acoperă toate domeniile de activitate din România şi ajută utilizatorii să afle informaţii relevante despre zonele care îi interesează. În prezent, LocalHub.ro are o comunitate de peste 100.000 de fani pe pagina de Facebook www.facebook.com/LocalHub.ro și peste 400.000 de afaceri listate pe platformă.

Utilizatorii pot contribui activ la dezvoltarea conţinutului de pe portal, sugerând detalii privind programul de funcţionare sau produsele preferate ale afacerilor din localitatea în care se află. De asemenea, reprezentanţii afacerilor din România sunt invitaţi să revendice paginile dedicate acestora, să completeze cât mai multe detalii şi să apeleze la soluţiile de promovare pe care le oferă LocalHub.ro pentru o prezenţă online complexă: listare premium, campanii Google AdWords sau realizarea de website-uri personalizate.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm vizitaţi .

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: