CompaniiTehnologie

QuickMobile lanseaza campania „Luna reducerilor”

QuickMobile lansează campania „Luna reducerilor”, prin care vor fi oferite discounturi de până la 30%, pe toată durata lunii ianuarie, pentru produsele Apple, Samsung, Sony și HTC.

„Cei care nu au reușit să beneficieze de reducerile din perioada Sărbătorilor de Iarnă pot achiziționa de la QuickMobile produse de la branduri de top, cu preț redus, în ianuarie. Promoțiile sunt valabile atât în magazinul online cât și în cele fizice”, a declarat Tudor Țiboc, General Manager QuickMobile.

Astfel, în perioada 1 ianuarie – 10 ianuarie 2016, smartphone-urile, tabletele și gadget-urile HTC vor avea prețul redus cu 10%. Pentru accesoriile pentru aceste dispozitive, originale sau compatibile cu brandul HTC, discountul aplicat este de 30%.

Al doilea brand care va beneficia de reduceri în cadrul campaniei „Luna reducerilor” este Sony. În perioada 10 – 17 ianuarie 2016, smartphone-urile, tabletele și gadget-urile Sony vor avea prețuri mai mici cu 10%. Pentru accesorii, originale sau compatibile, reducerea aplicată va fi, de asemenea, de 30%.

Urmează, în intervalul 18 – 24 ianuarie 2016, reduceri de 10% la telefoanele, tabletele și gadget-urile Samsung. În ceea ce privește accesoriile pentru aceste dispozitive, originale sau compatibile cu brandul Samsung, discounturile aplicate vor fi de 30%.

Campania „Luna reducerilor” din ianuarie se va încheia cu discounturi la produsele Apple. Astfel, în perioada 25 ianuarie – 31 ianuarie 2016, smartphone-urile, gadget-urile și tabletele Apple vor beneficia de o reducere de preț tot de 10%, în timp ce accesoriile vor avea un discount de 30%.

„Am ales să includem aceste branduri în campania de la începutul noului an deoarece fac parte din topul celor mai vândute mărci din portofoliul QuickMobile. Deși oferim reduceri la o gamă variată de produse, printre care gadget-uri, tablete și accesorii, ne așteptăm ca pe parcursul campaniei cele mai vândute să fie smartphone-urile”, a adăugat Tudor Țiboc.

 

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: