Pret si Disponibilitate Razer Phone in Romania

Razer Phone este primul smartphone lansat de catre celebra companie de gaming, dupa achizitia startup-ului Nextbit, ce se remarca in principal prin faptul ca este dedicat gamerilor. Poate fi gasit in Romania prin intermediul magazinul online PC Garage, la un pret de 3.798 LEI(link).

Razer Phone se prezinta cu un corp unibody din metal si cu un display IGZO de 120Hz de 5.7 inch dedicat pasionatilor de jocuri video. Ruleaza Android 7.1.1 Nougat si integreaza o baterie imensa pentru a face fata tuturor jocurilor solicitante de 4.000 mAh. Vine cu difuzoare frontala si integreaza un procesor Snapdragon 835 de tip octa-core de la Qualcomm, 8GB memorie RAM si 64GB memorie interna, extensibila printr-un micro SD Card de pana la 256GB.

Regasim un sistem dual de camere foto, alcauit din doi senzori de 12MP, unul avand o deschidere f/1.8, iar celalalt o deschidere f/2.6. Camera de selfie este de 8MP si are o diagragma f/2.0. Pe partea de conectivitate regasim USB Type-C, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Blueooth 4.2, GPS cu A-GPS si NFC. Nu vine cu jack audeio de 3.5mm.

Un review al dispozitivului poate fi vazut aici: