Samsung Galaxy A8s

Samsung a anuntat oficial ieri primul smartphone cu gaura in ecran, 
denumit Galaxy A8s, gaura destinata camerei de selfie, . Samsung denumeste acest nou tip de design al ecranului, Infinity O.  

Display-ul noului Galaxy A8s este urias, avand aceeasi dimensiune ca cel de pe Galaxy Note9(review) de 6.4 inch si o rezolutie de 2340 x 1080 pixeli. Ce nu se stie inca este daca acesta este de tip Super AMOLED, asa cum era pe vechea generatie Galaxy A8(review) sau daca este IPS LCD. Diametrul gaurii este de 6.7mm si este special conceput pentru camera de selfie.

Sub capota regasim un procesor Qualcomm Snapdragon 710 de tip octa-core, 6/8GB memorie RAM si 128GB memorie interna, extensibila printr-un microSD Card de pana la 512GB.

Vine cu un sistem triple camera precum Samsung Galaxy A7, alcatuit dintr-un senzor de 12MP cu aperutra f/1.7, un senzor secundar de 10MP de tip telephoto ce permite zoom optic 2x si un al treilea senzor de 5MP cu diafragma f/2.2 pentru detectarea adancimii. Camera de selfie este de 24MP si are o diafragma f/2.0.

Galaxy A8s integreaza o baterie destul de mica de 3.400 mAh, ce suporta incarcare rapida si ruleaza Android 8.1 Oreo customizat cu Samsung Experience UI. Va fi disponibil deocamdata doar in China in variantele de culoare Gri, Albastru si Verde.