Device-uriTehnologieTelefoane

Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 edge, cele mai performante telefoane de gaming

Samsung Electronics a dezvoltat smartphone-urile Galaxy S7 și S7 edge, cele mai performante telefoane de gaming disponibile pe piață, pentru a veni în întâmpinarea pasionaților de jocuri pe mobil, în contextul în care jocurile pe dispozitive mobile vor depăși anul acesta, la nivel global, cota de piață a jocurilor pe computer.

O echipă de experți Samsung Electronics, membri ai departamentelor de cercetare și dezvoltare grafică, au analizat obiceiurile și nevoile pasionaților de jocuri video pentru ca noile Galaxy S7 și Galaxy S7 edge să ofere cea mai bună experiență de gaming.

„Pasionații de jocuri video sunt exigenți atunci când vine vorba de hardware-ul dispozitivelor pe care le folosesc pentru gaming. Aceștia își doresc performanță grafică superioră, durată de viață a bateriei extinsă și posibilitatea de a nu mai fi întrerupți în timpul jocului. Astfel am introdus tehnologia Vulkan și funcțiile Game Tools și Game Launcher pe Galaxy S7 și S7 edge, pentru ca pasionații de jocuri să se bucure de cea mai bună experiență de gaming pe smartphone,” a declarat Alexandru Costache, Head of  Product Management în cadrul diviziei Telecom a Samsung Electronics România.

Tehnologia Vulkan –  pentru performanță îmbunătățită

Noile smartphone-uri Samsung Galaxy S7 și S7 edge introduc îmbunătățiri majore la nivel de hardware și software pentru a optimiza performanțele. Procesorul puternic Octa Core și capacitatea îmbunătățită a bateriei asigură un timp mai mare de utilizare, iar sistemul intern de răcire, împrumutat de la rachetele spațiale, asigură păstrarea unei temperaturi optime de funcționare a dispozitivului.

Mai mult, tehnologia Vulkan API, disponibilă în premieră pe Galaxy S7 și S7 edge, le oferă utilizatorilor posibilitatea de a juca jocuri cu cerințe grafice ridicate, păstrând un consum redus al bateriei.

Game Launcher –  pentru mai multă eficiență

Funcția Game Launcher, disponibilă pe Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 edge, le permite utilizatorilor să aibă parte de o experiență de gaming superioră, prin gruparea jocurilor preferate într-un singur loc pentru mai multă ușurință în utilizare, și totodată le permite acestora să gestioneze consumul bateriei.

Game Tools – pentru un joc neîntrerupt

Notificările primite pe telefonul mobil, fie mesaje, e-mailuri, apeluri sau chiar actualizări de aplicații, distrag atenția și chiar reușesc să întrerupă, să blocheze sau să șteargă o sesiune de gaming. Nu întâmplător, pasionații de gaming au căutat tot timpul modalități de a opri notificările telefonului, fie că vorbim de cele primite de la rețele de socializare sau cele ale sistemului de operare.

Majoritatea pasionaților de jocuri pe mobil au pierdut o cel puțin o dată pentru că au fost întrerupți de notificări. Tocmai de aceea funcția „Do not disturb”, disponibilă în Game Tools, este apreciată de utilizatori. Aceasta blochează notificările și apelurile și dezactivează anumite comenzi, pentru ca evoluția din timpul jocului să nu fie influențată de niciun factor extern.

În plus, tot mai mulți pasionați de jocuri urmăresc online finalele campionatelor locale sau internaționale sau participă la turnee online pentru a-și îmbunătăți performanțele și pentru a învăța din tacticile celor mai buni jucători. Astfel, unul dintre cele mai importante avantaje pentru gameri este posibilitatea de a-și înregistrat partidele de joc și a le împărtăși pe rețelele sociale, folosind Game Tools, fără a avea nevoie de alte aplicații.

De asemenea, Galaxy S7 și S7 edge dispun de o nouă tehnologie care permite o viteză mai mare de încărcare a bateriei, atât prin cablu, cât și wireless, iar slotul de card SD permite extinderea capacității de stocare până la 200 GB.

Samsung Galaxy S7 poate fi gasit la un pret de 2.899 LEI, iar S7 edge la un pret de 3.399 LEI

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: