Device-uriTehnologie

Sonos lanseaza boxa ultraportabila Roam

In urma cu cateva luni am testat Sonos Move Lunar si pot spune cu sinceritate ca au fost unele dintre cele mai faine boxe pe care le-am avut la review. Ieri, compania americana a anuntat boxa smart ultraportabila Sonos Roam, conceputa pentru a oferi un sunet extraordinar atat acasa, cat si oriunde te-ai deplasa.

Disponibilă în nuanțele Shadow Black sau Lunar White, forma triunghiulară tactilă și profilul delicat ale boxei Roam o fac să fie ușor de transportat și să se potrivească perfect în interiorul oricărei locuințe. Combinând eleganța și durabilitatea, Roam este complet rezistentă la praf și umiditate, având un rating IP67 riguros testat, capace din silicon și butoane fizice care o protejează împotriva picăturilor sau loviturilor.

Roam este pregătită pentru orice aventură, având o autonomie de până la 10 ore de redare continuă cu o singură încărcare și o durată de viață de până la 10 zile atunci când nu este utilizată. Pentru reîncărcare, Roam se conectează la un încărcător magnetic wireless realizat special de Sonos, care se vinde separat, la orice încărcător wireless Qi sau se încarcă prin cablul USB-C din cutie.

Sonos Roam va fi disponibila incepand cu data de 20 aprilie la un pret recomandat de 889 LEI.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: