Device-uriTehnologie

Sony A7R IV este disponibil in Romania

Sony A7R IV este cea mai noua camera mirrorless cu senzor de imagine full-frame lansata de catre gigantul japonez si ce este disponibila oficial si in Romania. Succesorul lui A7R III se remarca in principal prin senzorul de imagine Exmor R CMOS de 35mm, ce are o rezolutie de 61MP si iluminare din spate, astfel ca va creste sensivitatea si va scadea zgomotul.

Sony A7R IV poate fi gasita in Romania in oferta F64.ro la un pret doar pentru body de 18.699 LEI(link achizitie).

Camera are și un impresionant interval dinamic de 15 trepte la setări de sensibilitate redusă, rezultând în gradații naturale și fluide care variază de la umbre profunde la subiecte pline de lumină. De asemenea, avem parte de stabilizare optica pe 5 axe si de inregistrare 4K cu citirea completă a pixelilor fără combinarea acestora.

Dispune de 567 de puncte AF de detecție a fazei, care acoperă 74% din suprafața imaginii și 425 de puncte AF cu detecția contrastului în plan focal. Printre tehnologiile regasite la bord sunt atat „Real Time Eye AF” pentru filmare, cat si „Real-time Tracking” avansat.

Pret si Disponibilitate Sony A7 III in Romania!

Sony A7R IV vine si cu un vizor electronic OLED de tip Tru-Finder cu 5.76 milioane de punct Ultra XGA, pentru a oferi detalii cat mai multe detalii, stalucire si contrast.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: