Televizorul Sony BRAVIA OLED A1 4K HDR oferă o experiență îmbunătățită de vizionare, datorită calității superioare a imaginii și nuanțelor intense de negru redate de ecranul OLED. Procesorul de imagine X1™ Extreme 4K HDR de la Sony extinde capabilitățile OLED de redare a imaginilor la calitate 4K HDR.

Televizoarele sunt compatibile cu tehnologiile HDR10, HLG și Dolby Vision™ (care vor fi adăugate printr-o actualizare de firmware până la sfârșitul anului) pentru vizualizarea de conținut HDR.

Ca și în cazul modelelor cu diagonale de 55″ și 65″, modelul BRAVIA OLED A1 de 77″ este echipat cu prima tehnologie audio Acoustic Surface™ din lume, care transformă ecranul în difuzor, și are același design inovator, care nu distrage atenția de la imagine.

Cu peste 8 milioane de pixeli cu auto-iluminare, seria de televizoare BRAVIA OLED A1 4K HDR oferă o experiență vizuală îmbogățită datorită nuanțelor intense de negru, culorilor bogate și realiste, contrastului dinamic, imaginilor clare și a unghiului de vizualizare mărit.

Televizoarele BRAVIA OLED A1 4K HDR sunt compatibile cu Android TV™ care permite vizionarea de filme, emisiuni TV și a mii de aplicații la domiciliu, facilitând descărcarea de conținut de divertisment sau utilizarea ca dispozitiv pentru jocuri. Iubitorii de televiziune pot urmări emisiuni și filme de pe Google Play Movies & TV™, Netflix, Amazon Video, YouTube și nu numai.