Pret si Disponibilitate Sony Alpha 1 in Romania!

Sony Alpha 1, lansat oficial chiar ieri, este unul dintre cele mai bune aparate de tip mirrorless lansate de catre gigantul japonez si disponibile la comanda si in Romania. Cea mai noua camera avansată din punct de vedere tehnologic se remarca prin noul senzor full frame de inalta rezolutie, de 50.1 megapixeli, prin fotografierea in rafala de pana la 30 de cade pe secunda si filmarea la rezolutie 8K cu 30 FPS.

Sony Alpha 1 Pret Romania si Disponibilitate

In primul rand, Sony Alpha 1 este disponibil la precomanda in oferta F64 la un pret de 35.299 LEI(link achizitie). Tot ce inseamna livrari se vor realiza tocmai luna martie.

Vezi si ce pret are Sony A7 III in Romania

Detalii

Dupa cum am spus si in introducere, Sony Alpha 1 vine echipat cu un nou senzor full-frame de tip Exmor RS CMOS, ce in combinatie cu procesorul de imagine BIONZ XR imbunatatit, ce ofera o putere de procesare opt ori mai mare. De asemenea, camera dispune de 759 de puncte de detecție a fazei într-un sistem AF de detecție a fazei în plan focal de înaltă densitate care acoperă aproximativ 92% din suprafața cadrului – asigurând o focalizare precisă, fără cusur, în medii în care aceasta poate fi dificilă. 

Completând capacitatea camerei de a capta imagini la o viteză fără precedent, vizorul modelului Sony Alpha 1 e primul din lume cu rată de reîmprospătarexiv de 240 cadre pe secundă pentru un afișaj extrem de fluid. Vizorul nu se închide (nu are efect de blackout) atunci când se face expunerea, oferind astfel o vizualizare neîntreruptă și permițând încadrarea și urmărirea continuă, chiar și în timpul fotografierii în rafală. Display-ul OLED de înaltă definiție cu 9.44 milioane de puncte (aprox.) Quad-XGA de tip 0.64 și optica rafinată oferă cea mai înaltă rezoluție din clasaiv sa. De asemenea, oferă un grosisment (mărire a vizorului) de 0.90x, un câmp de vizualizare (FOV) de 41 de grade pe diagonală și un punct ocular de 25 mm pentru vizualizare clară, cu distorsiuni reduse, până în margini.

Alpha 1 oferă și un sistem Real-time Tracking bazat pe inteligență artificială, care menține automat o focalizare precisă. Un algoritm de recunoaștere a subiectului utilizează date de culoare, model (luminozitate) și distanță (adâncime) pentru a procesa informațiile în spațiu, în timp real la viteză mare.