Device-uriTehnologie

Sony a lansat consolele PS4 Pro si PS4 SLIM

Intr-un eveniment special de acum doua zile Sony a lansat oficial consolele PlayStation 4 Pro(PS4 Pro) si PlayStation 4 Slim(PS4 Slim). De asemenea, pe langa cele doua console a fost lansata si noua serie de accesorii ce include un nou controller wireless (DUALSHOCK®4), o nouă cameră PlayStation și un stand vertical proiectat special pentru noile sisteme PS4 slim și PS4 Pro

PlayStation 4 Pro oferă experiențe de gaming mai bune printr-o capacitate sporită de procesare grafică și suport pentru imagini 4K. Consola PS4 Pro va fi disponibilă pe 10 noiembrie, 2016 în Japonia, America de Nord și Europa cu un preț recomandat de distribuitor de 44,980 yeni, 399$ USD și 349£. Este prima dată în istoria PlayStation când un model mai performant este lansat la mijlocul ciclului de viață al sistemelor existente.

Prin îmbunătățirea performanței și a capacității sistemului, inclusiv CPU și GPU, PS4 Pro le permite dezvoltatorilor să ofere grafică mult mai detaliată și cu o precizie vizuală fără precedent. Utilizatorii cu televizoare 4K vor putea să se bucure de toate titlurile PS4 la o calitate superioară, cum ar fi rezoluție 4K și mai multe carde stabile pe secundă. În plus, PS4 Pro suportă redare video 4K pentru a furniza servicii de streaming 4K cum ar fi Netflix și YouTube.

Mai mult decât atât, toate sistemele PS4 vor suporta tehnologia de imagine HDR, care reproduce luminozitatea și întunericul într-o formă care permite o gamă mult mai largă de nunațe. Utilizatorii care au televizoare compatibile HDR vor putea să se bucure de jocuri cu elemente vizuale mult mai realiste, cu culori mai vii și mai apropiate de imaginile pe care le vedem cu ochiul liber.

PS4 Pro va avea în plus la exterior un port USB situat în spate, pe lângă cele două din față deja existente, pentru conectarea accesoriilor, inclusiv a sistemului de realitate virtuală PlayStation VR.

Capacitatea hard disk-ului a fost mărită la 1TB pentru a stoca mai multe jocuri și conținut.

Toate titlurile PS4, inclusiv cele existente și cele care vor fi lansate, rulează pe toate sistemele PS4, inclusiv PS4 Pro. De asemenea, toate sistemele PS4 au același soft și se află în aceeași comunitate online pentru multiplayer și servicii de rețea.

Noua arhitectură internă a sistemului PS4 Slim (CUH-2000) a fost redusă cu 30% în comparație cu modelele precedente, iar greutatea a fost redusă cu 25%  în comparație cu primul model (CUH-1000) și și 16% față de actualul model (CUH-1200). De asemenea, noul model slim consumă cu 34% respectiv 28% mai puțină energie decât modelele precedente. Prețul recomandat de producător (MSRP) va fi de 29,980 yeni, 299$ USD, 299€ și 259£.

Noul controller wireless PS4 (DUALSHOCK®4) (CUH-ZCT2) are acum indicator luminos și pe touchpad, care emite o linie de culoare la fel ca cea din spate, pentru a oferi informații vizuale, precum ce personaj controlează sau câtă viață a mai rămas. Noul controller se poate conecta prin USB, pe lângă conexiunea wireless prin Bluetooth. Noul controller wireless DUALSHOCK 4 va avea prețul recomandat de produător (MSRP) de 5,980 yeni, 59$ USD, 59€ și 54£.

Noul design al camerei PlayStation (PS Camera) (CUH-ZEY2) moștenește toate caracteristicile  actualului modelul, inclusiv suport pentru PlayStation VR (PS VR) și are o nouă formă cilindrică. Noua cameră include un picior adjustabil ce permite reglarea unghiului de vizualizare. Prețul recomandat de producător (MSRP) va fi de 5,980 yeni, 59$ USD, 59€ și 54£.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: