Sony Xperia L4

Sony Xperia L4 este cel mai nou membru al familiei Xperia, ce aduce o multime de imbunatiri fata de modelul precedent. Se imprumuta foarte mult din ADN-ul lui Xperia 1, venind cu un sistem triple camera, cu un display in format 21:9 si cu un senzor de amprenta montat pe latarela.

Nou în seria L de la Sony, modelul L4 are un display de 6.2” și un raport de aspect 21:9, reunite într-o structură compactă care face telefonul să se potrivească perfect în mâna utilizatorului.

Formatul 21:9 permite vizualizarea simultană a mai multor tipuri de conținut și o navigare mai fluidă, iar datorită Sony UI pentru redarea de conținut distinct în mai multe ferestre, utilizatorii pot rula două aplicații în același timp, la o dimensiune optimă. De asemenea, funcția Side sense vine în completarea acestor caracteristici și oferă acces rapid și ușor la aplicațiile favorite ale utilizatorului.

Camera principala tripla include un senzor pincipal de 13MP, un senzor ultra wide de 5MP si un senzor de adancime pentru realizarea de fotografii tip portret de 2MP. Camera de selfie are doar o rezolutie de 8MP.

Sub capota regasim un procesor MediaTek Helio P22, 3GB memorie RAM si 64GB memorie interna. Avem parte de un senzor de amprenta montat lateral, de jack de 3.5mm si de o baterie de 3.580 mAh ce poate fi incarcata rapid.

Xperia L4 este disponibil în două variante de culoare, negru și albastru, și va putea fi achiziționat începând din primăvara acestui an.