TehnologieTelecom

Vodafone bate recordurile de trafic de date

Vodafone bate recordurile de trafic de date, prin cea mai mare experienţă de Internet gratuit, în întreaga Românie, şi sărbătoreşte cu success un an de Supernet™ 4G .

Sâmbătă şi duminică, toţi utilizatorii serviciilor Vodafone, abonaţi, clienţi ai cartelei Vodafone sau ai serviciilor de business, au putut naviga gratuit pe Internet, în întreag ţară, fără niciun fel de limitări.

Cea mai mare şi mai răspândită experienţă gratuită de Internet din România a generat un nivel record al traficului de date, ce a depăşit cu 30% cel mai ridicat nivel istoric înregistrat în reţea într-o zi şi cu 39% cel mai ridicat nivel istoric înregistrat într-un week-end. Traficul de date 4G a înregistrat, de asemenea, o creştere semnificativă.

Mai mult, sâmbătă şi duminică, traficul de date a fost cu 40% mai mare faţă de week-end-ul precedent.

“Vrem să le mulţumim public tuturor clienţilor noştri pentru că au luat parte la cel mai mare eveniment de Internet gratuit din întreaga Românie. A fost un succes complet, care ne-a depăşit toate aşteptările. Am observat o participare incredibilă a clienţilor noştri şi o creştere excepţională a traficului de date. Am demonstrat că românii sunt utilizatori avizi şi avansaţi de internet. Am bătut toate recordurile de trafic în reţeaua noastră şi credem că am stabilit şi un record absolut de trafic de date 4G în România. Acest lucru confirmă puterea reţelei noastre Supernet™ 4G, remarcabilă în termeni de viteză, securitate, acoperire şi calitate. Le mulţumim utilizatorilor noştri pentru că sunt alături de noi şi recomandă experienţa Supernet™ 4G – oricând contează” a declarat Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone România.

În timp ce utilizatorii din întreaga ţară au experimentat Internetul nelimitat gratuit, judeţele care au condus la consumul de trafic de date în week-end sunt Bucureşti-Ilfov, Timişoara, Braşov şi Prahova.

Perioada de vârf pentru consumul de date a fost înregistrată sâmbătă, între 21:40 şi 22:30, iar ora cu cei mai mulţi utilizatori conectaţi simultan a fost 20:00, sâmbătă.

“Acest week-end a fost cu adevărat un sfârşit de săptămână care a bătut toate recordurile pentru Vodafone România. Atât ziua de sâmbătă cât şi cea de duminică au fost optime din punctul de vedere al parametrilor de reţea şi, chiar şi cu un record absolut de utilizare a traficului de date, Supernet™ 4G a furnizat o experienţă de vârf tuturor clienţilor nostril. Suntem bucuroşi să observăm că utilizatorii noştri s-au bucurat de streaming video, browsing şi Social Media în condiţii optime şi, în cursul acestei săptămâni, deschidem porţile reţelei noastre tuturor utilizatorilor de servicii de telecomunicaţii din România, pentru a putea testa şi încerca experienţa superioară Supernet™ 4G”, a declarat Giovanni Chiarelli, Director, Technology, Vodafone România.

Consumul de date din acest week-end a fost împărţit între streaming video, urmat de browsing şi Social Media. Consumul a fost distribuit uniform între utilizatorii Vodafone din acest week-end, fiecare contribuind la creşterea consumului de trafic de date.

Într-un an de zile, Supernet™ 4G, inovaţia Vodafone România în materie de experienţă de Internet mobil, a furnizat viteze de neegalat, stabilitate crescută, protective complete şi o experienţă superioară tuturor utilizatorilor noştri.

Mai mult decât atât, toţi utilizatorii serviciilor de telefonie mobile din România, indiferent de operatorul utilizat, vor putea beneficia de două zile de Internet complet gratuit şi nelimitat în reţeaua Vodafone, solicitând o cartelă SIM Vodafone gratuită, pe parcursul săptămânii 14-18 septembrie.

Acoperirea 4G a Vodafone România cuprinde acum 2.500 de localităţi şi primele 100 de oraşe din ţară. Totodată, reţeaua 4G a Vodafone România acoperă toate cele 41 de reşedinţe de judeţ, în proporţie de 100%. În plus, acoperirea 4G+ a Vodafone România dispune de o implementare unică de spectru, oferind cea mai bună combinaţie de viteze şi acoperire indoor. Serviciile 4G+ sunt disponibile acum în nouă oraşe: Bucureşti, Braşov, Cluj, Timişoara, Iaşi, Constanţa, Craiova, Galaţi şi Ploieşti.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: