TehnologieTelecom

Vodafone România oferă abonaţilor un portofoliu extins cu mai mult trafic de date inclus şi tablete cadou

Vodafone România îşi extinde portofoliul de abonamente pentru persoane fizice şi include în planurile tarifare un trafic de date generos, de până la 12 GB, plus posibilitatea de a primi cadou, cu SUPER RED DUO, o tabletă şi abonamentul de internet mobil valabil 24 de luni. În plus, abonaţii pot oferi experienţă utilizării internetului nelimitat în Supernet™ 4G unui prieten din reţeaua Vodafone, abonat sau utilizator al Cartelei Vodafone.

Am început anul cu oferte care încurajau cât mai mulţi români să trăiască din plin experienţă utilizării unui smartphone 4G şi a internetului pe telefonul mobil şi să consume, fără griji, conţinut video sau muzică pe Youtube sau HBO GO. Am continuat, în toamna, cu cea mai mare experienţă de internet gratuit din România. Iar acum împărtăşim cu clienţii noştri bucuria de a face un cadou valoros: oferim o tabletă cadou cu internet inclus, fără costuri suplimentare, pentru toţi cei care activează unul dintre cele trei abonamente SUPER RED DUO.  Clienţii noştri pot beneficia din plin de avantajele reţelei noastre Supernet™ 4G, recunoscută drept cea mai bună reţea 4G în Europa”, a spus Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone România.

O noutate o reprezintă ofertele promoţionale SUPER RED DUO, ce permit abonaţilor noi sau celor care îşi reînnoiesc abonamentul să primească o tabletă cadou, cu internet mobil inclus pe o perioadă de 24 de luni, fără costuri suplimentare, astfel:

  • Cei care optează pentru abonamentul SUPER RED DUO 19 (18.39 Eur), au smartphone-ul Samsung GALAXY Trend Lite 2 la 0 Euro şi tableta Vodafone Smart Tab 3G 7” cadou, cu trafic de date inclus de 1 GB/ lunar pentru internetul mobil folosit pe tabletă.
  • Cei care optează pentru abonamentul SUPER RED DUO 25 (24.19 Eur), au smartphone-ul Samsung GALAXY Core Prime la 0 Euro şi tableta Vodafone Smart Tab 3G 7” cadou, cu trafic de date inclus de 3 GB/ lunar pentru internetul mobil folosit pe tabletă.
  • Cei care optează pentru abonamentul SUPER RED DUO 49 (47.42 Eur), au smartphone-ul Samsung GALAXY A5 la 0 Euro şi tableta Samsung Galaxy Tab A 9.7” cadou, cu trafic de date inclus de 4 GB/ lunar pentru internetul mobil folosit pe tabletă.

Portofoliul de abonamente Vodafone cuprinde acum planuri tarifare personalizate conform nevoilor de comunicare diferite ale utilizatorilor: SMART, RED şi SUPER RED. Planurile tarifare SUPER RED, o nouă categorie de abonamente premium cu smartphone-uri de top de la 0 euro, au incluse: convorbiri şi mesaje text nelimitate, în orice reţea naţională, trafic de date cuprins între 2,5 GB şi 12 GB şi un număr extins de beneficii în roaming, cu până la 400 minute şi până la 1,5 GB în roaming, plus acces nelimitat la conţinut media prin aplicaţii precum Zonga şi HBO GO. Mai multe informaţii despre întreg portofoliul de abonamente Vodafone şi oferta de telefoane, puteţi găsi aici: https://www.vodafone.ro/personal/servicii-si-tarife/abonamente/toate-abonamentele/index.htm.

În plus, abonaţii au acces la o serie de beneficii suplimentare, cum ar fi posibilitatea de a testa gratuit internetul nelimitat timp de 2 sau 3 luni, în funcţie de planul tarifar ales, precum şi posibilitatea de a dărui experienţă internetului nelimitat unui prieten, prin aplicaţia mobilă “My Vodafone” (disponibilă în Google Store şi App store). Aplicaţia My Vodafone dispune de o serie de funcţionalităţi utile cum ar fi posibilitatea de a achita factură lunară sau de a reînnoi abonamentul. Vodafone România dispune de cel mai extins portofoliu de aplicaţii mobile din România, cu peste 40 de aplicaţii cumulând peste 4 milioane de descărcări. Mai multe informaţii despre aplicaţia MyVodafone: https://www.vodafone.ro/aplicaţia-myvodafone. Mai multe informaţii despre aplicaţiile Vodafone: www.vodafone.ro/aplicatii.

Utilizatorii pot alege acum un telefon performant din gama extinsă cu noi terminale, precum Huawei Y5, Huawei Y6 şi Samsung GALAXY J5, la preţuri începând cu 0 Euro sau din gama de telefoane de tip smartphone, sub brandul propriu – Vodafone.

Începând cu 18 noiembrie, şi portofoliul de abonamente de internet pentru tabletă şi laptop va fi îmbunătăţit cu mai multe beneficii de trafic de date, naţional şi în roaming. Mai multe informaţii despre portofoliul de abonamente de internet mobil, puteţi găsi aici: www.vodafone.ro/tablete.

Tot începând cu 18 noiembrie, preţul abonamentelor din portofoliul Vodafone, disponibile pentru clienţii noi şi pentru cei care îşi reînnoiesc abonamentul, este redus astfel încât să fie echivalent cu valoarea la o cota TVA de 20%,  aşa cum va fi cazul începând cu 1 ianuarie 2016, conform legislaţiei în vigoare. Astfel, spre exemplu, abonamentul RED 16 va putea fi achiziţionat, încă de-acum, la valoarea de 15,48 Euro (TVA inclus), pe toată durata contractuală.

Noua promoţie Vodafone este susţinută de o campanie de comunicare, sub mesajul “Dăruieşte Bucurie”. Campania dispune de medii variate de comunicare: print, TV, OOH, online, retail şi PR, dar are şi o componentă generată de utilizatori, sub hashtag-ul #DaruiesteBucurie, ce porneşte de la ideea de a face cadouri care să aducă bucurie în viaţă celor care le primesc.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: