Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Device-uriTehnologieTelefoane

Allview a lansat X2 Soul Lite

Allview a lansat ieri smartphone-ul X2 Soul Lite. Acesta are un design elegant, iar display-ul IPS HD reda culori clare si naturale. Device-ul  Dual SIM ofera multiple posibilitati de conectivitate, navigare la viteze 4G de pana la 150 Mbps si compatibilitate cu standardul FDD.

Noul smartphone X2 Soul Lite are integrate un procesor Quad-Core cu frecventa de 1,3GHz si o solutie grafica Mali T720 pentru un plus de performanta si ruleaza sistemul de operare Android 5.0, Lollipop. Smartphone-ul are memorie RAM de 1 GB si 16 GB memorie Flash, ce poate fi extinsa prin adaugarea unui card microSD de pana la 128 GB. 

Camera principala de 8 MP cu Autofocus si Led Flash a noului X2 Soul Lite dispune de functiile multiple cu care clientii Allview s-au familiarizat. Gesture shot, Face beauty, Smile Shot si Multi Angle reprezinta numai o parte dintre acestea, iar pentru realizarea celor mai impresionante autoportrete device-ul dispune de o camera frontala de 5 MP. Utilizatorii au posibilitatea de a realiza filmari Full HD cu rezolutie de 1080p si 30fps.

X2 Soul Lite este usor de utilizat, deoarece poate fi controlat printr-o serie de gesturi simple. Device-ul poate fi pornit printr-o dubla atingere a display-ului si permite accesul direct in diferite aplicatii desenand o litera pe ecranul blocat. De asemenea, smartphone-ul are un sistem de iluminare inteligenta, util in momentele in care utilizatorul doreste sa se relaxeze citind. Device-ul detecteaza privirea indreptata catre ecran si il mentine pornit, iar atunci cand utilizatorul nu mai priveste ecranul, acesta intra automat in stand-by. Usurinta in ultilizare se datoreaza si sistemului de operare Android™ 5.0, Lollipop si a temelor personalizate Allview.

Device-ul dispune de un player audio cu un design modern care asigura sunete de calitate datorita sistemului DTS. Bateria de 2400mAh ofera cu pana la 25% mai multa autonomie in comparatie cu cel mai des utilizate baterii de smartphone-uri. Astfel, utilizatorii pot beneficia de pana la 240 de ore in stand-by si pana la 625 de minute de convorbire.

X2 Soul Lite dispune, la fel ca si ultimile device-uri din gama Soul, de functia Chameleon. Aceasta va transforma interfata device-ului intr-una noua de fiecare data. Functia adapteaza culorile din mediul inconjurator si transpune realitatea in meniul telefonului. Astfel, utilizatorii pot beneficia de teme personalizate si adaptate preferintelor lor.

X2 Soul Lite este disponibil incepand de astazi pe baza de precomanda la pretul de 699 lei, livrarile incepand din data de 12.10.2015.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: