Device-uriTehnologieTelefoane

Allview lansează smartphone-ul P7 PRO

Allview a lansat acum doua zile smartphone-ul P7 PRO, o soluție care îmbină eficiența și accesibilitatea într-un design atractiv.

 „La prima vedere, smartphone-ul P7 PRO atrage atenția prin design-ul glossy, realizat din materiale inovatoare, cu maximă atenție pentru detalii. Strălucirea merge însă mai departe de aspectul exterior, prin specificații datorită cărora utilizatorii se pot bucura de viteze surprinzătoare, uitând astfel de plictiseală, întârzieri sau sincope în rulare”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

P7 PRO are 2GB memorie RAM, iar memoria Flash de 16GB poate fi extinsă cu un card microSD de până la 128GB. Smartphone-ul este echipat cu procesor Quad Core și rulează Android™ 6.0, Marshmallow, asigurând utilizatorului o experiență plăcută în folosirea aplicațiilor multiple. Terminalul oferă conectivitate 4G Dual Mode, în standardele FDD și TDD.

P7 PRO arată bine și se simte bine în mâna utilizatorului. Forma sa ușor arcuită, dimensiunile potivite pentru utilizarea cu o singură mână și marginile finisate în unghiuri înclinate îi oferă dispozitivului o bună prindere și stabilitate în utilizare. Display-ul IPS HD de 5 inch este realizat prin tehnologia On-Cell și este protejat de zgârieturi prin Asahi Glass.

Amatorii artei fotografice au la dispoziție o cameră principală de 8MP cu Autofocus și funcțiile ingenioase Image PRO, care se adaptează fiecărui cadru: Mod profesionist, Panorama, GIF, Time Lapse, Recunoaștere Text ș.a.

Camera frontală de 5MP dispune de Screen Flash, o opțiune care permite realizarea de selfie-uri clare și luminoase chiar si pe timp de noapte sau în condiții de iluminare scăzută.

În materie de sunet, P7 PRO oferă un grad înalt de fidelitate în redare grație sistemului audio DTS încorporat.

Smartphone-ul P7 PRO este disponibil pe bază de precomandă începând de astăzi, 20 septembrie la prețul de 699 lei iar livrările vor începe din 14 octombrie.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: