Tehnologie

Epson, lider pe piața locală de imprimante și multifuncționale inkjet, în prima jumătate a anului

La aniversarea a zece ani de la deschiderea filialei din România, Epson anunță un nou succes, de această dată pe piața locală de imprimante. Astfel, Epson este lider pe piața imprimantelor și multifuncționalelor inkjet din România în prima jumătate a anului 2016, cu aproape 80% mai multe produse vândute față de aceeași perioadă a anului trecut.

“Vânzările de imprimante inkjet au înregistrat o evoluție pozitivă încă de la începutul anului, Epson având, la finele celor două trimestre, o cotă de piaţă de 59% din punct de vedere al numărului de unităţi vâdute pe segmentul echipamentelor cu preţul de achiziţie mai mare de 100 Euro  și de 38%, din perspectivă valorică, la nivelul vânzărilor totale de echipamente cu jet de cerneală în prima jumătate a lui 2016. Cele mai căutate produse sunt, în continuare, multifuncţionalele dotate cu sistem de recipiente reîncărcabile cu cerneală”, a precizat Simona Decuseară, Sales & Marketing Manager România și Bulgaria.

Concomitent cu creșterea vânzărilor pe segmentul echipamentelor inkjet, Epson lansează modele noi de imprimante cu rezervor de cerneală integrat (Ink tank System – ITS) care pot tipări față-verso documente în format A4 sau A3+.

Modelele L605 şi L1455 sunt destinate birourilor mici şi celor care lucrează de acasă. L605 este primul model Epson 3-în-1 care poate imprima faţă-verso în format A4, iar L1455 este primul model 4-în-1 cu imprimare A3 faţă-verso, scanare A3 şi fax.

Imprimarea faţă-verso reduce la jumătate consumul de hârtie şi contribuie la minimizarea costurilor prin tipărirea automată pe ambele fețe ale unei pagini. Imprimantele ITS Epson pot deja să aducă utilizatorilor economii de până la 90% din costurile de printare, astfel că această nouă caracteristică va îmbunătăţi şi mai mult eficienţa sistemului în ceea ce priveşte costurile.

L605 şi L1455 sunt echipate cu două seturi de rezerve de cerneală de mare volum. În acest mod, L1455 poate imprima un volum impresionant de până la 10.500 de pagini, iar L605 până la 11.000 de pagini2, cu cerneala inclusă în cutia imprimantei la livrare.

Kseniya Gordeeva, Product Manager, Epson Europe, spune: „Am  constatat că  imprimantele ITS cu opţiunea de imprimare faţă-verso pe formatul A4 sau A3 sunt necesare în birourile mici, dar şi pentru persoanele care lucrează de acasă. Modelele noastre L605 şi L1455 sunt proiectate pentru a satisface această cerinţă, astfel încât şi mai mulţi clienţi să poată găsi un produs care este potrivit pentru nevoile lor.”

L382, L386 și L486 – soluția ideală pentru volumele medii de imprimare

Totodată Epson lansează și modelele cu sistem integrat de recipiente de cerneală (ITS): L382, L386, L486. Noile produse oferă viteze mai mari de printare decât cele din gama anterioară și pot printa documente şi fotografii fără margini. Sunt practic o soluţie accesibilă în ceea ce privește volumele medii de imprimare.

Sistemul integrat de recipiente de cerneală de capacitate foarte mare este inovator şi elimină necesitatea folosirii cartuşelor, utilizatorii nemaifiind nevoiţi să le achiziţioneze sau să le înlocuiască. În locul acestora, imprimantele ITS sunt echipate cu un set complet de rezerve de cerneală, plus două rezerve suplimentare de cerneală neagră, permiţând utilizatorilor să imprime un volum remarcabil de 13.000 de pagini alb-negru şi de până la 6.500 de pagini color2, obţinându-se astfel un cost pe pagină extrem de redus.

Utilizarea zilnică a imprimantelor ITS nu presupune eforturi şi este lipsită de orice inconvenient, printurile de calitate superioară fiind produse rapid, datorită unei viteze de imprimare ISO de 10ppm. Umplerea şi realimentarea rezervorului de cerneală special este, de asemenea, simplă, deoarece recipientele de cerneală Epson sunt prevăzute cu o duză care previne scurgerea conţinutului şi cu etichete clare.

Kseniya Gordeeva, Product Manager, Epson Europe, spune: „Modelele noastre ITS reprezintă o soluţie fantastică pentru volumele medii de imprimare. Aceste imprimante ITS specializate, deși au un cost pe pagină extrem de redus, sunt în acelaşi timp constante şi fiabile. Oferim deja o gamă largă, însă aceste modele noi, cu viteze mai mari de imprimare şi posibilitatea printării de fotografii fără margini, vor atrage cu siguranţă şi mai mulţi utilizatori”.

Caracteristici cheie – L605 și L1455 L605 L1455
Rezervor de cerneală integrat de capacitate foarte mare

 

 

Copiere, scanare, imprimare faţă-verso +fax  +A3

 

ADF de 30 de coli
Tehnologie Micro Piezo
Garanţie Epson de 12 luni sau 50.000 de pagini

 

Cerneală Epson originală, cerneală tip pigment pentru negru
Viteze de imprimare3 13,7 ppm

 

18 ppm

 

Conectivitate Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Ethernet
Pagini imprimate cu cele două seturi incluse de  recipiente de cerneală originală2 11.000 10.500
Set de  recipiente de cerneală Epson originală de 70 ml (trei  culori individuale şi unul cu cerneală neagră de tip pigment) 2 seturi

 

2 seturi

 

Rezoluţie de scanare de 1.200 dpi

 

 

Caracteristici cheie – L382, L386, L486 L382 L386 L486
Imprimare, copiere şi scanare
Rezervor de cerneală integrat, de capacitate foarte mare
Tehnologie Micro Piezo
Viteze de imprimare3 10 ppm

 

10 ppm

 

10 ppm

 

Cerneală Epson originală
Funcţie pentru fotografii fără margini
Garanţie Epson de 12 luni sau 30.000 de pagini
Imprimaţi rapid şi uşor prin Wi-Fi de pe dispozitive smartphone şi tablete, prin intermediul Epson Connect[6]
Wi-Fi
Funcţie de copiere multiplă: copiaţi rapid o pagină de până la XX ori doar apăsând un buton 20 20 99
Imprimaţi până la 13.000 de pagini alb-negru şi până la 6.500 de pagini2 color cu setul de recipiente de cerneală originală şi cele două rezerve suplimentare de cerneală neagră incluse în pachetul standard
Imprimaţi până la 4.500 de pagini alb-negru şi până la 7.500 de pagini2 color cu setul de recipiente de cerneală de schimb
Set de recipiente de cerneală Epson originală de 70 ml (trei  culori individuale şi unul cu cerneală neagră) 1 set

+2 cu cerneală neagră

1 set

+2 cu cerneală neagră

1 set

+2 cu cerneală neagră

 

 

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: