ASUS TUF Dash F15 este anuntat oficial

Un dezavantaj al laptopurilor de gaming ar fi acela ca sunt grele, cantarind de obicei peste 2.4/2.5 kg, si sunt destul de groase, avand peste 25mm in grosime. De la aceasta regula face rabat totusi ASUS TUF Dash F15, un laptop prezentat ieri in cadrul CES 2021 ce vine intr-o carcasa de 15 inch, are o grosime de doar 19,9 mm, cantareste doar 2 kilograme si impresioneaza prin design-ul elegant si optimizat conform principiilor TUF.

Sub capota TUF Dash F15 vine cu un procesor de generatia a 11-a Intel Core i7-11375H ce poate ajunge la o frecventa de 5GHz, cu o placa video RTX 3070 si cu 32GB memorie DDR4-3200. Stocarea este de tip SSD NVME M.2 de 1TB. In ceea ce priveste display-ul, acesta este unul IPS LCD de 15,6 inch, o rata de refresh de 240 Hz si un timp de raspuns de 3 milisecunde. De asemenea, vine cu acoperire 100% sRGB si cu functie Adaptive-Sync.

TUF Dash F15 vine cu o autonomie de până la 16,6 ore de redare video continuă înseamnă că jucătorii pot transmite în flux sau se pot ocupa de alte sarcini fără să se conecteze la o priză. Când este necesară o reîncărcare completă, noua tehnologie de încărcare rapidă aduce bateria de la 0% la 50% în mai puțin de 30 de minute. Autonomia bateriei poate fi extinsă și mai mult cu suportul pentru încărcarea prin Type-C, care poate completa o încărcare de la adaptoarele de alimentare compatibile. Sunt acceptate adaptoare Type-C de până la 100W, ceea ce înseamnă că utilizatorii pot călători mai ușor și pot rezerva adaptorul standard pentru jocuri sau alte sarcini intensive, care necesită performanță maximă. Portul Tip C funcționează cu Thunderbolt 4 și USB4, deci se conectează la ultima generație de dispozitive premium.