Samsung Galaxy Buds Pret Romania

Samsung Galaxy Buds, cele mai noi casti wireless lansate de catre Samsung odata cu noile flagship-uri Galaxy S10E, Galaxy S10 si Galaxy S10 Plus sunt disponibile oficial la precomanda in Romania.

Samsung Galaxy Buds pot fi gasite in Romania in oferta eMAG.ro la un pret de 799 LEI(link achizitie). De asemenea, in oferta Quickmobile.ro(link achizitie) pot fi gasite la acelasi pret, dar daca aplicati codul de reducere QUICK270 beneficiati de o reducere de 3% la comanda.

Sunt foarte confortabile, ușor de controlat, sunetul este clar asta datorita faptului ca este produs de catre AKG, în plus sunt de dimensiune compactă – un accesoriu ideal pentru viața de zi cu zi.

Microfonul Adaptive Dual utilizează un microfon interior și unul exterior în fiecare cască, astfel încât puteți să vă folosiți vocea atât în medii liniștite, cât și în medii zgomotoase.

Samsung Galaxy Buds ofera o autonomie de pana la sase ore de streaming Bluetooth si de pana la cinci ore de apeluri. Ce mai este interesant in cazul Galaxy Buds, il reprezinta faptul ca

În plus, carcasa compactă oferă o încărcare de până la șapte ore și oferă căștilor Galaxy Buds 1,7 ore de utilizare printr-o încărcare rapidă de doar 15 minute. Cu încărcarea wireless și Wirelless PowerShare intre device-uri puteți obține o încărcare rapidă de la Galaxy S10(review), cel mai recent smartphone Samsung.

https://www.youtube.com/watch?v=uzt2PchQAI4