SoftwareTehnologieTutorialeWindows

Cum instalezi Windows 11 in varianta insider preview

Cum instalezi Windows 11 in varianta insider preview, Cum sa instalezi Windows 11 fara masina virtuala, Instalare Windows 11 pe Laptop sau PC, sunt unele dintre lucrurile pe care le va cauta cam orice persoana in perioada urmatoarea care va dori sa isi instaleze cea mai noua versiune a sistemului de operare al celor de la Microsoft si anume Windows 11.

Verifica daca esti eligibil pentru Windows 11

Urmatorul tabel va spune daca sunteti sau nu eligibili pentru programul Windows Insider pentru a testa Windows 11. Este foarte important acest pas pentru ca daca nu indepliniti cerintele minime, va trebui sa reveniti la Windows 10 printr-un clean install la OS.

Pentru a verifica dacă PC-ul dvs. este eligibil pentru Windows 11, puteți rula aplicația Microsoft Health PC(link descarcare) si vă va spune exact dacă PC-ul/laptopul îndeplinește cerințele minime.

Cum instalezi Windows 11 in varianta insider preview - eligiblitate
Cum instalezi Windows 11 in varianta insider preview – eligiblitate

Cum sa instalezi Windows 11 in varianta insider preview

Daca ai trecut de primul pas legat de eligibilitat, poti fara nicio problema sa urmezi acest tutorial pentru a te inrola in program si pentru a descarca si instala Windows 11.

Vezi si Cerinte de sistem/specificatii Windows 11

Inainte de a trece la tutorialul respectiv te atentionez ca nu sunt responsabil de PC-ul sau lapptopul tau in caz de va ajunge sa nu mearga asa cum trebuie. Vorbim in cazul de fata de un early build, deci de o versiune extrem de instabila. Singura metoda prin care poti sa revii la versiunea Windows 10 este aceea ce a astepta o perioada de 10 zile din cate inteleg pentru a face un clean install.

  1. In primul rand mergi in Setari(Settings) => Actualizari si Securitate (Update & Security) => Windows Insider Program.
  2. O fereastra va fi afisata prin care veti fi rugati sa va logati cu contul Microsoft
  3. Dupa logare va vor fi afisate trei optiuni, din care veti alege Dev Channel.
  4. Urmatorul pas consta intr-un reboot pe care puteti alege sa il faceti imediat sau mai tarziu.
  5. Dupa reboot refaceti primul pas si asigurati-va ca sunteti in program Dev Channel
  6. Pasul 6 este si ultimul si nu trebuie altceva sa faceti decat sa intrati in categoria Windows Update unde sa verificati daca vine actualizarea

In cazul meu actualizarea Windows 11 preview a venit imediat, iar descarcare + instalarea a durat undeva la o ora. Asigurati-va inainte de a descarca actualizarea ca aveti suficient spatiu pe disk-ul principal pentru a decarcarca-o. Nu in ultimul rand, in cazul instalarii, laptopul/PC-ul se va restarta de cateva ori.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: