SoftwareTehnologieWindows

Versiunea Windows 11 Home necesita un cont Microsoft si o conexiune la internet

Dupa cum bine stiti, saptamana trecuta Microsoft a anuntat Windows 11 cu o multime de imbunatatiri si feature-uri adaugate. Insa pe piata vor exista ca si pana acum doua versiuni, una Home dedicata in special utilizatorilor obisnuiti, iar alta Pro dedicata mediului business(nu te impiedica nimic in a folosi varianta Pro, chiar daca esti utilizator normal).

Ce este interesant totusi este faptul ca odata cu noua versiune Home, va trebui sa ai un cont Microsoft pe care sa fii logat si conexiune la internet. Conexiunea la internet este destul de logica si asta pentru a putea descarca si instala noua versiune a sistemului de operare via Windows Update.

Pe de alta parte compania nu a explicat exact de ce este nevoie de un cont Microsoft, oferind urmatoarea declaratie:

Windows 11 Home edition requires internet connectivity and a Microsoft account to complete device setup on first use. Switching a device out of Windows 11 Home in S mode also requires internet connectivity. For all Windows 11 editions, internet access is required to perform updates and to download and take advantage of some features. A Microsoft account is required for some features.”

Vezi si cerintele de sistem pentru Windows 11

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: