Device-uriTehnologieWearable-uri

Cum sa ramai activ in aceasta perioada cu HUAWEI Watch Fit

Trecem printr-o perioadă destul de grea, perioadă în care modul nostru de viață și rutina zilnică au luat o întorsătură destul de mare. Dacă înainte ne trezeam cu mai bine de o oră/o oră și jumătate pentru a ne pregăti și respectiv pentru a ne deplasa către muncă, acum oamenii se pot trezi cu 5 minute înainte de începerea programului și se pun imediat la laptop.

Eu sunt chiar unul dintre aceste persoane și sincer să fiu duc dorul trezitului și mersului la muncă/facultate dimineața. Zic acest lucru deoarece drumul meu spre aceste două locuri era o combinație intre transportul in comun și mersul pe jos, iar în fiecare zi, de luni până vineri, făceam minim 10 de pași conform aplicației Huawei Health.

Recent cei de la Huawei Romania m-au provocat să testez unul dintre cele mai noi smartwatch-uri de fitness, denumit Huawei Watch Fit. Este device ceva mai special decât tot ceea ce este pe piață asta deoarece regasim direct pe ceas 12 cursuri de antrenament, ce includ nu mai putin de 44 de demonstratii de postura. Practic prin intermediul acestei functii, te poti bucura de un antrenament personal individual, fără a fi nevoie de un smartphone sau de orice alt dispozitiv.

Cum sa ramai activ in aceasta perioada cu HUAWEI Watch Fit - 1

Avem de multe ori tendinta de a nu ne mai ridica de la calculator/laptop si ne trezim dupa o zi intreaga ca avem dureri de spate, picioarele amortite s.a.m.d. Pentru a evita astfel de probleme, Huawei Watch Fit vine echipat cu o functie de „memento-urile pentru ridicare”, astfel ca ti se reaminteste ca trebuie sa te trebuie sa te misti ca nu ai mai avut activitate fizica pentru mai mult de trei minute.

Vezi si Cum sa faci poze smart cu Huawei P Smart 2021

In plus de asta, ceasul vine dotat atat cu un senzor de masurare a ritmului cardiac(un lucru pe care l-am mai vazut si pe alte device-uri), dar si cu un senzor de masurare a saturatiei oxigenului din sange (SpO2). Totodata senzorul de masurare a ritmului cardiac este foarte bun si in monitorizarea somnului, dupa cum se poate vedea si in screenshot-ul de mai jos, ceasul poate determina atunci cand ai avut un somn mai adanc, unul light, unul de tip REM si iti poate indica atunci cand ai fost treaz.

Tot pe partea de fitness, as mai remarca ca Huawei Watch Fit vine echipat cu numai putin de 96 de dmoduri de antrenament, 11 fiind dedicate exercitiilor obisnuite precum mers pe jos, alergat, ciclism etc., iar restul de 85 de moduri fiind dedicate fdansului, jocurilor cu mingea, spoturilor de iarna s.a.m.d.

Este un device usor, cantarind doar 34 de grame, are un design chic si este extrem de comod, astfel ca nu vei avea nicio problema in a-l purta mai ales noaptea. In ceea ce priveste conectarea, aceasta se realizeaza exclusiv prin intermediul Blueooth si al aplicatiei Huawei Health, aplicatie prin care poti vedea istoricul datelor, de la pasii pe care ii faci in fiecare zi, pana la detalii despre rimului cardiac si multe alte lucruri. Huawei Watch Fit poate fi regasit in oferta Altex.ro la un pret de 499 LEI(link achizitie).

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: