Cum sa faci poze smart cu Huawei P Smart 2021

Toamna este una dintre cele mai favorabile anotimpuri din punct meu de vedere al fotografiilor, este practic un spectacol al culorilor. Totusi pentru a imortaliza cele mai frumoase momente ale toamnei, vei avea nevoie si de un device capabil care sa realizeze acest lucru, Huawei P Smart 2021 fiind chiar unul dintre ele.

P Smart 2021 este unul dintre cele mai recente device-uri lansate de catre Huawei, un terminal accesibil la doar 890 LEI(link achizitie), ce se remarca prin design, bateria masiva de 5000 mAh ce ofera o autonomie de minim doua zile, incarcarea rapida la 22.5W si camera foto principala cvadrupla. Sistemul de camere principale este alcatuit dintr-un senzor de 48MP(f/1.8, 26mm, 1/2.0″, 0.8µm, PDAF), un senzor ultra-wide de 8MP (f/2.4, 120 grade), un senzor macro de 2MP si un senzor de adancime de 2MP.

Mai jos regasiti 3 sfarturi utile petru a realiza fotografii smart/bune cu Huawei P Smart 2021, cat si o serie de fotografii realizate cu acest device.

Cateva fotografii:

Go Ultra Wide

Sunt un mare fan al camerelor de tip ultra wide, fotografiile de acest gen fiind unele dintre favoritele mele. Este genul de camera pe care o vei folosi continuu atuci cand vrei sa suprinzi intr-o singura fotografie, un spatiu interior mai mic, un grup de oameni mai mare, un peisaj s.a.m.d. Camerele de tip ultra wide de pe telefoane sunt in cele mai multe cazuri la un nivel inferior comparativ cu cele wide, de aceea este important sa inveti pe parcurs cand sa folosesti camera ultra-wide si cand sa o folosesti pe cea wide, astea pentru a nu pierde din detaliile esentiale!

Foloseste Grila de Asistenta

Activeaza din Setarile camerei modul Assistive Grid(Grila de Asistenta) pentru a evita fotografiile inclinate si descentrate. De asemenea, aceste grile te vor ajuta sa plasezi subiectul in dreptul unuia dintre punctele de intersectie pentru a obtine o compozitie cat mai buna.

Cum sa faci poze smart cu Huawei P Smart 2021 - Grila de asistenta

Modul PRO

Este pentru prima data cand intalnesc pe un smartphone de sub 1000 lei ce sa vina cu modul PRO, un mod pe care de obicei il gasim numai pe telefoanele de peste 4000-5000 lei. Practic prin intermediul acestui mod ai posibilitatea sa reglezi ISO-ul, viteza obturatorului, expunerea si AWB-ul astfel incat sa obtii fotografii cat mai bogate in detalii si cat mai vibrante. De asemenea, prin amplificarea timpului de expunere poti realiza efecte precum Traffic Trails, Light Graffiti, Silky Water sau Star Trails.

Cum sa faci poze smart cu Huawei P Smart 2021 - Pro mode

Macro, macro, macro

Huawei P Smart 2021 vine echipat cu o camera macro, camera ce iti ofera posibilitatea fotografierii oricărui detaliu. Practic se pot capta cele mai complexe și uimitoare detalii ale unui subiect, estompând în același timp fundalul pentru a crea un aspect profesional.