Motorola anunță prelungirea garanției de la producător, prin programul MotoCare, pentru dispozitivele din gama moto g cumpărate în luna noiembrie de la partenerii autorizați – Altex, Media Galaxy, Digi|RCS-RDS, Vodafone și Orange. Astfel, orice telefon Motorola din gama moto g, al cărui cod IMEI1 este înscris pe site-ul www.castigacumotorola.ro, beneficiază de o perioadă de garanție de 3 ani.

În campania de prelungire a garanției intră telefoanele cumpărate în perioada 1-30 noiembrie, care fac parte din seria moto g8 (moto g8 power lite, moto g8 power și moto g8 plus), moto g9 (moto g9 plus și moto g9 play), dar și modelele moto g 5G plus și moto g pro.

Declaratie oficiala:

„Dispozitivele Motorola achiziționate de la partenerii autorizați beneficiază în mod normal de o perioadă de garanție, acordată de producător, de 24 de luni. Prin programul MotoCare extindem garanția la trei ani pentru telefoanele din gama moto g, pentru că ne dorim să fim aproape de cei care sunt în căutarea unui telefon nou, dar și de cei care se gândesc la perioada sărbătorilor și la cadourile cele mai potrivite pentru cei dragi. Ne aflăm într-un context în care deciziile pragmatice primează, iar gama g de la Motorola a fost dezvoltată din dorința de a oferi utilizatorilor cel mai bun raport preț-calitate, printr-un hardware puternic, cu specificații tehnice dintre cele mai bune, care beneficiază de un preț accesibil. Garanția extinsă îi ajută să se bucure de noul lor telefon Motorola fără griji, pentru că va fi în siguranță pentru următorii trei ani”, a declarat Răzvan Sturza, Mobile Business Group Lead în cadrul Lenovo România.