GeForce NOW este disponibil pe browser-ul Safari de pe iOS

De mai bine de cateva zile serviciul GeForce NOW este disponibil oficial pe sistemul browser-ul Safari de pe iOS, in stadiul Beta. Astfel orice utilizator al ecosistemului Apple se va bucura de multe dintre jocurile din librăria GeForce NOW pe iPhone și iPad, lucru care aduce GeForce la milioane de noi jucători.

Membrii GeForce NOW pot vizita pagina play.geforcenow.com/ de pe device-urile care au iOS 14.2 sau iPadOS 14.2. Oricine nu este membru încă poate alege un abonament lunar Founders ($4.99/lună sau $24.99 pentru șase luni) sau abonament gratuit de aici https://www.nvidia.com/en-us/geforce-now/memberships/.

Beta-ul GeForce NOW iOS Safari este disponibil în America de Nord și Europa, inclusiv în Rusia prin intermediul partenerului GeForce NOW Alliance GFN.RU. De asemenea, va fi disponibil și în alte regiuni cu parteneri GeForce NOW Alliance în viitor.

GeForce NOW pe iOS Safari necesită un gamepad – deci, jocurile doar cu mouse și tastatură nu sunt disponibile din cauza limitărilor platformei. Pentru cea mai bună experiență, membrii pot folosi un gamepad recomandat pentru GeForce NOW precum un Razer Kishi.