Device-uriPC/LAPTOPTableteTehnologie

IFA 2016: Lenovo a lansat laptopul Yoga 910 si tableta Yoga 3 Plus

Ieri in cadrul evenimentului IFA Berlin 2016, Lenovo si-a extins familia de multi-modale Yoga cu noul laptop convertibil Yoga 910 si tableta Yoga Tab 3 Plus.

Lenovo Yoga 910

Cel mai nou model convertibil ultra-subțire de doar 14,3 mm este printre cele mai puternice dispozitive convertibile de pe piață, fiind dotat cu ultima gamă de procesoare Intel Core i7 de a 7-a generație. Acest super laptop va fi oferit in doua optiuni de ecran: 4K sau FULL HD. De asemenea, Yoga 910 vine cu sistemul Doby Audio Premium, oferandu-i utilizatorului un sunet de buna calitate. Cu o durată de funcționare a acumulatorului de până la 15,5 ore, utilizatorii pot lucra sau urmări filme fără a-și face griji privind durata bateriei.

Lenovo Yoda 910 vine cu o carcasa unibody complet metalica, ce va disponibila in trei variante de culoare: Champagne Gold, Platinum Silver și Gunmetal. Totodata a fost integrat in laptop si un senzor de amprente, conceput pentru a livra accesibilitate mobila si sa imbunatateasca siguranta PC-ului.

Prețul Yoga 910 începe de la €1499 cu TVA. Dispozitivul va fi disponibil din luna octombrie 2016.

Lenovo Yoga 910

Lenovo Yoga Tab 3 Plus

Yoga Tab 3 Plus este cea mai noua tableta a celor de la Lenovo, ce aduce o experiență de divertisment cu totul cinematică pentru utilizatorii de tablete Yoga indiferent de nivelul de preț.  Tableta se prezinta cu un display de 10.1 inch, ce are o rezolutie 2K si ce vine cu tehnologia Technicolor Color Enhance. Sunetul este asigurat de patru difuzoare JBL,  ce vin cu tehnologia Dolby Atmos.

In ceea ce priveste bateria, aceasta are o capacitate de 9.300 mAh si vine cu functia de gastionare inteligenta a energiei care asigura o durată de funcționare de peste 18 ore.

Prețul Yoga Tab 3 Plus începe de la €299 cu TVA. Tableta va fi disponibilă din luna noiembrie 2016

Lenovo Yoga TAb 3 Plus
Lenovo Yoga TAb 3 Plus

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: