Internet & Mobile World se transforma go>tech world

Unul dintre principalele evenimente de tech din Romania dedicate mediului de business, Internet & Mobile World devine oficial go>tech world, un manifesto al digitalizării adresat întregului ecosistem business.

Schimbarea are l abaza un amplu proces de rebranding, ce sa puna in valoare trendurile inovatoare si solutiile digitale. Pe langa un lineup de speakeri de exceptie, continut relevant si aplicabil, platforma de networking si new business, go>tech world aduce un program dedicat start-up-urilor, denumit go>startech, care oferă antreprenorilor aflați la început de drum oportunitatea de a-și prezenta produsul sau soluția digitală în fața comunității de business.

Declaratie oficiala:

De câteva ediții, IMWorld nu mai este doar despre ”internet” și ”mobile”, așa cum a fost construit inițial. Tehnologia a evoluat exponențial din 2012 și evenimentul a crescut odată cu aceasta. Prin noua identitate urmărim două obiective importante. Primul este extinderea sferei de influență a evenimentului către Europa Centrală și de Est. În acest sens, am făcut deja pași importanți prin atragerea de vizitatori și companii expozante din țări precum Ungaria, Serbia, Germania, Moldova, Grecia și așa mai departe. Cel de-al doilea obiectiv reprezintă reînnoirea unei promisiuni mai vechi, aceea de a contribui la accelerarea strategică a digitalizării mediului de business prin resursele relevante pe care le aducem în cadrul evenimentului.” a declarat Alexandru Măxineanu – Project Manager, go>tech world.