AndroidSoftwareTehnologie

Huawei lanseaza EMUI 10

Intr-un eveniment special din China, Huawei a prezentat oficial cea mai noua iterfata software, EMUI 10, bazat pe viitorul sistem de operare Android 10 Q. Noul software aduce un nou design, system-wide dark mode si o performanta mult mai buna.

Incepand cu capitolul design, EMUI 10 vine cu noi animații si cu icoane ale aplicatiilor standard mult mai rotunde. Avem parte si de un nou dark mode ce se pare ca va putea fi extins si la aplicatii de tip third-party. De asemena, functia Always On Display are parte de mai multe stiluri ale ceasului si calendarului.

Ni se promite odata cu EMUI 10 o performanta mult mai buna in jocuri datorita GPU Turbo 3.0 si o latenta mult mai mica in trecerea dintre aplicatii. Un alt lucru interesant in cazul software-ului il reprezinta faptul ca vei putea face mirror screen al ecranului de pe telefon pe orice desktop/laptop.

EMUI 10 va fi livrat inca din fabrica pe viitoarele telefoane Huawei Mate 30, iar primele actualizari in varianta Beta vor ajunge pe Huawei P30 si P30 Pro pe data de 8 septembrie.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: