Legion Y720 este cel mai nou laptop de gaming de la Lenovo. A fost prezentat oficial ieri in Romania pe scena principala de la East European Comic Con 2017. 

Dispozitivul care sintetizează filosofia Lenovo Legion într-un echipament VR ready robust cu performanțe de top, oferind astfel un răspuns la nevoile identificate în comunitatea de gameri din întreaga lume.

Legion Legion Y720 Pret Romania:

Poate fi gasit in doua variante in oferta eMAG, una cu 8GB RAM la pretul de 5.999 LEI, iar celalalt cu 16GB RAM la pretul de 6.399 LEI. Puteti vedea intreaga oferta accesand urmatorul link.

Detalii si Specificatii

Se prezinta cu un ecran IPS LCD de 15.6 inch FULL HD si integreaza u nprocesor Intel Core i7-7700K Kaby Lake si cea mai noua placa grafica Nvidia Gefoce GTX 1060 de 6GB, pentru performante de gaming neintrerupte. De asemenea, laptopul dispune de ventilatoare si aerisiri special concepute în apropierea plăcii grafice și procesorului astfel încât răcirea să se facă în condiții optime.

În ceea ce privește capacitatea de stocare, laptopurile Lenovo Legion Y720 sunt echipate cu HDD de 1 TB și până la 512 GB capacitate de stocare de tip SSD. Memoria RAM de până la 16 GB asigură continuitatea experienței de joc, iar utilizatorii care vor să-și înregistreze sesiunile de gaming pot folosi Lenovo Nerve Sense.

Acesta este un „centru de comandă” care cuprinde o varietate de comenzi: înregistrare in-game, controlul priorității conexiunii la internet, ajustarea setărilor audio și ajustarea setărilor pentru ventilația laptopului. Cu Lenovo Nerve Sense începe experiența de gaming cu adevărat personalizabilă. Integreaza si tehnologia Dolby Atmos, ceea ce ofera o experienta audio unica.

Prezentarea brandului de gaming Lenovo Legion in cadrul Comic-Con: