Device-uriTehnologieTelefoane

Lenovo a lansat telefoanele Moto Z si Moto Z Force

In cadrul evenimentului Keynote al targului Lenovo Tech World 2016 din San Francisco, Lenovo a lansat oficial telefoanele Moto Z si Moto Z Force. Smartphone-urile impresioneaza prin faptul ca le pot fi atasate pe spate module precum: InstaShare Projector, JBL SoundBoost si Incipio offGRID.

Moto Z

Lenovo Moto Z se prezinte cu un display AMOLED de 5.5 inch QHD, ce are o densitate a pixelilor de 525ppi si ce este protejat cu o sticla Corning Gorilla Glass 4. Grosimea telefonului este de 5.2mm. Sub capota smartphone-ul are un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820 de 2.2GHz, un accelerator grafic Adreno 530, 4GB RAM si 32/64GB memorie interna extensibila printr-un micro SD Card de pana la 256GB.

Pentru camera principala s-a folosit un senzor de 13 megapixeli, ce are o deschidere f/1.8. Camera este acompaniata de un telemetru laser si de un led flash in doua tonuri si este capabila de un zoom digital 8x. Camera de selfie este de 5 megapixeli, are o deschidere f/2.2 si este capabila sa filmeze FULL HD.

De asemenea, noul flagship al companiei vine cu un USB Type-C, este rezistent la stropi de apa si include o baterie de 2.600 mAh, ce suporta incarcare rapida prin tehnologia TurboPower.

Lenovo Moto Z 1
Lenovo Moto Z 1

Moto Z Force

Pe de alta partea, Moto Z Force are o grosime de 6.99mm si include o baterie uriasa de 3.500 mAh. Display-ul este unul de 5.5 inch QHD si vine cu tehnologia Shatter Shield, ceea ce inseamna ca ecranul este indestructibil. Procesorul este tot unul quad-core Qualcomm Snapdragon 820, RAM-ul este de 4GB, iar memoria interna este de 32/64GB si poate fi extinsa printr-un card de pana la 256GB.

Telefonul vine cu o camera principala de 21 megapixeli, are o deschidere f/1.8 si vine cu un laser autofocus, cu un led flash in doua tonuri si cu un sistem hibrid de focalizare. Camera de selfie este tot de 5 megapixeli. De asemenea, flagship-ul este rezistent la stopi de apa si ruleaza Android 6.0 Marshmallow

Lenovo Moto Z Force 1

 

Atat Moto Z, cat si Z Force vor fi disponibile in magazine incepand cu luna septembrie.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: