AplicatiiTehnologie

Top Eleven 2016 lansează noul mod Football Associations și un videoclip în care Jose Mourinho e pus pe farse

Nordeus, creatorul celui mai popular joc sportiv online, Top Eleven, a lansat astăzi noul mod de joc Associations, o premieră pentru jocurile de management de fotbal. Noul mod de joc dezvoltă și mai mult caracteristica socială  a jocului, oferind posibilitatea jucătorilor de a-și crea propria asociație de fotbal și de a-și invita prietenii să li se alăture.

Jucătorii din Top Eleven vor putea să își testeze competența managerialăși a prietenilor lor – împotriva altor asociații din întreaga lume, în turneele organizate in week-end. Primele turnee vor începe pe 11 iunie, iar meciurile se vor ține de sâmbătă până duminică, permițându-le jucătorilor să concureze în ligi și cupe individuale în timpul săptămânii.

Noul mod de joc le permite celor 140 de milioane de manageri din întreaga lume să creeze asociații de patru până la șase prieteni.Pe lângă posibilitatea de a participa la turnee pentru a urca în topul diviziei Associations, noul mod include funcția de chat în joc, posibilitatea de a îmbunătăți echipele prietenilor cu bonusuri, împrumutul de jucători și recompense pentru asociațiile care câștigă turnee.

Toate detaliile noului mod de joc le puteți găsiți în clipurile disponibile pe canalul de YouTube Top Eleven.

“Pentru a deveni cel mai bun manager din lume ai nevoie de jucători buni, tactici ingenioase și antrenamente bine puse la punct”, a declarat Jose Mourinho. “De asemenea, ai nevoie de mult sprijin – precum și de capacitatea de a-i sprijinii si pe alții atunci când au nevoie. Aceste aptitudini sunt foarte importante pentru noul update Top Eleven Associations, unde jucătorii se pot testa pe ei înșiși sau își pot testa prietenii pentru diferite recompense.”

“Top Eleven Associations duce jocul la un alt nivel. Asocierea prietenilor și competiția între asociații ne ajută să ne dăm seama care grupuri de prieteni sunt cu adevărat cei mai buni manageri de echipe de fotbal din lume. Noul mod aduce noi strategii de lucru în echipă, este esențial să lucrezi împreună cu colegii tăi pentru a obține victoria.”, a declarat CEO Nordeus, Branko Milutinovic. 

“Top Eleven a ajuns la vârsta de șase ani și continuă să crească. Noul mod aduce cea mai interactivă experiență de management în  fotbal de până acum și este încă unexemplu de creativitate, dar și de conținut nou disponibil pentru grupurile noastre de fani Top Eleven”.

Mladen Marković, Game Designer în echipa de dezvoltare Top Eleven spune că  “odată cu lansarea modului de Asociere, Top Eleven trece într-o altă dimensiune. Feedback-ul pe care l-am primit a fost atât de bun încât  suntem siguri că jucătorii noștri îl vor iubi la fel de mult ca noi. Suntem încântați să îi vedem pe managerii noștri că împărtășesc pasiunea lor pentru fotbal în cadrul turneelor organizate cu prietenii.”

De asmenea, odată cu lansarea noului mod de joc Jose Mourinho a dezvăluit sfaturile sale pentru Euro 2016 și a glumit legat de priceperea Angliei la penaltiuri într-un nou clip unde face o farsă influențatorilor prezenți în cadrul emisiunii Top Eleven. În videoclip-ul numit Jose and Josie, Mourinho își folosește expertiza pentru a-i pacăli pe prezentatorii canalului de YouTube The Football Daily, cu ajutorul administratorei clădirii, care începe să dea lecții de fotbal în timp ce camerele filmează.

Capture.PNG

Videoclipul poate fi găsit la adresa: https://www.youtube.com/watch?v=4VqQqCXKPg4

Clipul promo poate fi găsit la adresa: https://www.youtube.com/watch?v=juaJKviqKWw

Mai multe imagini pot fi găsite la adresa: http://bit.ly/1VBLk8b

Top Eleven 2016 este gratuit de astăzi și este disponibil pe iOS, Android și Facebook.

Mai multe informații pot fi găsite pe site-ul oficial Top Eleven, www.topeleven.com, precum și pe canalalele noastre de Facebook și Twitter.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: