Device-uriPC/LAPTOPTehnologie

Lenovo Thinkpad X1 Nano și X1 Fold sunt lansate oficial

Lenovo a lansat oficial pe piata globala unul dintre cele mai usoare dispozitive ThinkPad dezvoltate de pana acum, ThinkPad X1 Nano, ce cantareste doar 907 grame. Primul ThinkPad Lenovo bazat pe platforma Intel Evo și alimentat de procesoare Intel Core de generație a 11-a, X1 Nano oferă viteză și inteligență superioare, având în același timp o durată de viață remarcabilă a bateriei. Imaginile captivante sunt afișate pe un ecran 2K de 13 inci, cu margini înguste, cu un raport de aspect de 16:10.

Patru difuzoare și patru microfoane îmbunătățesc funcționalitățile audio-vizuale ale dispozitivului, iar pentru o experiență de utilizare cu adevărat captivantă, X1 Nano este compatibil cu tehnologiile Dolby Vision și Dolby Atmos. Noul laptop dispune de conexiune WiFi 6, și o funcție opțională 5G cu lățime de bandă mai mare.

De asemenea, Lenovo a lansat si X1 Fold, primul PC plibabil, un gadget portabil si versatil care seteaza noi standarde de experiență a PC-urilor prin procesoarele Intel Core cu tehnologia Intel Hybrid. Practic ThinkPad X1 Fold aduce funcționalitățile de pe smartphone-uri, tablete și laptopuri într-un singur PC pliabil care va redefini modul în care utilizatorii lucrează, se joacă, creează și se conectează.

ThinkPad X1 Fold cu Windows 10 este disponibil pentru comandă cu prețuri începând de la 2.499 de dolari și va fi expediat în câteva săptămâni.

ThinkPad X1 Nano urmează să fie disponibil în al patrulea trimestru din 2020. Prețurile vor începe de la 1.399 de dolari.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: