Device-uriTehnologieTelefoane

Samsung Galaxy S20 FE este lansat oficial

Samsung a prezentat oficial astăzi prin intermediul unui live stream cel mai nou device din seria Galaxy S20, denumit Galaxy S20 FE. De la ce vine FE? E simplu, Fan Edition. Avem practic o versiune „mai lite” a modelului S20, ce vine atât în varianta 5G, cât și în varianta LTE și ce aduce câteva schimbări la capitole precum ecran, design și camere foto.

la capitolul ecran avem de aceasta data un ecran plat, fara margini care sa îți pună probleme, având o dimensiune de 6.5 inch, o rată de refresh de 120Hz si o rezoluție FULL HD. Am putea spune că se poziționează între Galaxy S20(review) și Galaxy S20 Plus.

La capitolul conectivitate și respectiv procesor am prea spune că sunt ceva schimbări. Astfel că modelul LTE vine cu procesor Exynos 990, in timp ce pe modelul 5G avem un Snapdragon 865. Chiar daca plătești un preț mai mare eu as merge pe varianta cu Snapdragon si asta datorită stabilității. RAM-ul este de 6/8GB, iar memoria internă este de 128/256GB.

Avem parte de un downgrade la capitolul camere foto, atât senzorul principal cât și ultra wide angle sunt de 12MP, având diafragme de f/1.8 si respectiv f/2.2. Camera telephoto are si ea o rezolutie mai mica de 8MP cu diafragma f/2.4. Samsung a echipat noul Galaxy S20 FE cu o baterie capabilă să reziste pe tot parcursul zilei. Bateria robustă de 4.500 mAH a lui Galaxy S20 FE, performanța puternică a procesorului și încărcarea super rapidă asigură o desfășurare a activităților continuă, lipsită de grija bateriei.

Pentru a reflecta stilul personal al utilizatorilor, Galaxy S20 FE vine într-o selecție de șase culori vibrante pentru a se potrivi fiecărei atitudini, aspect și personalitate, cu elemente de design caracteristice extrase din familia elegantă și subțire a lui Galaxy S20. Paleta de culori cuprinde Cloud Red, Cloud Orange, Cloud Lavender, Cloud Mint, Cloud Navy și Cloud White. De asemenea, are un efect de textură mată premium, care reduce amprentele și petele.

Începând cu 2 octombrie 2020, Galaxy S20 FE va fi disponibil pe scară largă online pe Samsung.com/ro, dar și în ofertele operatorilor și a retailerilor parteneri. Precomenzile pentru Galaxy S20 FE 5G și S20 FE sunt disponibile pe Samsung.com/ro din data de 23 septembrie 2020.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: