Motorola One Action

Motorola One Action este cel mai nou smartphone midrange lansat de catre compania mama Lenovo, ce este gata să ofere o experiență de utilizare dinamică și extrem de plăcută.

Primim la fel ca si pe Motorola One Vision(review) un ecran in format de 21:9, de tip IPS LCD ce are in diagonala 6.3 inch. Ruleaza Android 9 Pie, este parte a programului Android One si integreaza o baterie de 3.500 mAh ce poate fi incarcata de pana la 10W. In ceea ce priveste acustica, avem parte de jack de 3.5mm pentru casti si de un speaker la baza, ce este tunat Dolby Atmos.

Sub capota regasim un procesor Exynos 9609 de tip octa-core, 4GB memorie RAM si 512GB memorie interna ce poate fi extinsa printr-un micro SD Card de pana la 512GB. Motorola one action este telefonul care surpinde mai mult din ceea ce contează, beneficiind de prima cameră ultra-wide action de pe piață de 117 grade, ce are 16MP si ce inregistreaza FULL HD la 30 fps.

În plus, datorită sistemului cu trei camere, motorola one action permite filmarea videoclipurilor în format landscape din poziție verticală. In ceea ce priveste ceilalți doi senzori, cel principal este de 12MP si poate înregistra la rezoluție 4K, iar celalalt este de 5MP si este folosit pentru realizarea de fotografii cu fundal estompat.

In România smartphone-ul va fi disponibil în magazinele partenere la prețul recomandat de 1,199 lei.