Device-uriTehnologieTelefoane

#MWC16: Samsung Galaxy S7 si S7 edge au fost lansate oficial

Samsung a lansat astazi in cadrul evenimentului Galaxy Unpacked 2016, de la MWC Barcelona 2016, telefoanele Galaxy S7 si Galaxy S7 edge.

Noile telefoane Galaxy S, pastreaza aproape acelasi design ca si telefoanele lansate anul trecut. Se poate observa faptul ca spatele este curbat la ambele telefoane, iar camerele nu mai ies in relief. De asemenea, pe spate este folosita sticla 3D, iar pe fata sticla 2.5D.

Poze cu Samsung Galaxy S7:

Ambele telefoanele vin cu display-uri Super Amoled, ce au rezolutie QHD. Galaxy S7 are un display de 5.1 inch si o densitate a pixelilor de 577ppi, iar S7 edge un display de 5.5 inch si o densitate a pixelilor de 534ppi. In interior poate fi gasit un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820/ octa-core Exynos 8890 in functie de market sau de operatorul de telefonie mobila. RAM-ul este de 4GB, iar memoria interna este de 32/64GB si poate fi extinsa printr-un micro SD Card de pana la 200GB.

Poze cu Samsung Galaxy S7 Edge:

Pentru camera principala, Samsung a folosit un senzor de 12 megapixeli BRITICELL. Acest senzor este pozitionat in spatele unei lentile ce are o deschidere f/1.7, care permite sa intre mai multa lumina in timpul unei fotografii. Camera de selfie este de 5MP. De asemenea, si aceasta are o deschidere f/1.7.

Interesant este faptul ca noile telefoane au certificare IP68, ceea ce inseamna ca sunt rezistente la apa. Un dezavantaj al noilor telefoane ar fi acelasi ca nu vin cu USB Type-C. Samsung a optat tot pentru USB de tip 2.0. Sistemul de operare este Android 6.0.1 si este customizat TouchWiz, iar bateria de pe S7 este de 3000 mAh, iar cea de pe S7 edge este de 3600 mAh.

In ceea ce priveste restul conectivitatii, telefoanele vin cu WiFi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5GHz), MIMO, Bluetooth v 4.2 LE, ANT+, USB 2.0 si NFC.

De asemenea, atat Galaxy S7, cat si S7 edge vor fi disponibile in patru variante de culori: black, silver, gold si white. Preturile celor doua telefoane pot fi vazute AICI.

 

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: