Procesorul Snapdragon 835 va fi lansat in cadrul CES

0
qualcomm Snapdragon

Qualcomm a anuntat oficial ca viitorul procesor al companiei Snapdragon 835 va fi lansat oficial la CES 2017. Este de asteptat ca procesorul sa  vina cu suport pentru tehnologia Quick Charge 4, ce va permite device-uri sa fie incarcare 0-50% in doar in 15 minute.

QSnapdragon 835 va oferi o mai buna performanta si o mai buna utilizare a bateriei device-urilor cu USB Type-C si USB Power Delivery. O alta inovatie prezenta pe noul procesor este INOV(Intelligent Negotiation for Optimum Voltage) – nou aversiune este de fapt un algoritm care spune device-ului de cata energie are nevoie.

Procesorul octa-core Snapdragon 835 va rula la o frecventa de 2.2Ghz cu ajutorul noului accelerator grafic Adreno 540, ce este cu 30% mai puternic si cu 40% mult mai eficient decat predecesorul sau Adreno 530.

Samsung Galaxy S8, LG G6, LG G6, Xiaomi Mi6, HTC 11 si Zenfone 4 sunt telefoanele care vor folosi noul chipset Qualcomm.

Daca ti-a placut articolul, te astept cu un Share si cu un LIKE la pagina de Facebook pentru a afla mai multe noutati. PS: Poti folosi butoanele de mai jos :)