CompaniiTehnologie

QuickMobile la prima ediţie Street Delivery din Baia Mare: Clipuri şi fotografii 360 grade

QuickMobile se alătură primei ediţii din Baia Mare a evenimentului de cultură urbană Street Delivery. Compania maramureşeană sprijină iniţiativele civice şi culturale din spaţiul urban local şi va fi prezentă în perioada 17 – 19 iunie la eveniment, unde va realiza în premieră clipuri video şi fotografii 360 grade.

Potrivit reprezentanţilor QuickMobile, toţi băimărenii prezenţi la eveniment se vor bucura de inovaţiile tehnologice de ultimă oră din oferta retailerului, de la robotul umanoid Alpha 1S, până la fotografii şi clipuri video 360°, realizate cu camera foto-video LG R105.

LG R105 este o camera de ultimă generaţie, care foloseşte două obiective pentru a realiza filmări la 360 de grade. Indiferent de locaţie sau peisaj, LG 360 surprinde imagini detaliate datorită obiectivului superangular dual de 13 milioane de pixeli. Mai mult, camera filmează la o rezoluţie 2K pentru a imortaliza clar orice amintire. Camera are o aplicaţie (LG Cam 360) disponibilă gratuit pe AppStore şi Google Play, cu ajutorul căreia se pot publica, distribui pe reţelele de socializare şi pe Youtube videoclipuri 360° sau fotografii.

„Baia Mare este casa noastră, un oraş frumos, civilizat, de care suntem mândri şi care are toate şansele să devină Capitală Europeană în 2021. QuickMobile se implică activ în toate iniţiativele civice şi culturale din Baia Mare, iar Street Delivery este un festival cu care rezonăm profund. Reuneşte cei mai buni creativi, meşteşugari, artişti, comercianţi şi manufacturieri, aşa că cel mai mare specialist în tehnologie din România, băimărean, nu avea cum să lipsească”, declară Tudor Ţiboc, General Manager QuickMobile.

Pe lângă fotografiile şi videoclipurile 360 de grade introduse în premieră la un festival urban din România, compania le va prezenta băimărenilor prezenţi la festival şi robotul Alpha 1 S, produs de colosul UBTech Robotics.

Alpha 1S este primul robot umanoid creat special pentru familii. Acesta se remarcă prin numeroasele aplicaţii în diferite domenii, respectiv divertisment, educaţie şi media. Robotul vorbeşte, are funcţie de ceas deşteptător, cântă şi chiar le spune copiilor poveşti, gesticulând în timpul relatărilor.

Cu o libertate de mişcare de 16 grade, Alpha 1S are o flexibilitate extrem de ridicată, care poate fi observată când face acrobaţii, dansează, practică arte marţiale sau joacă fotbal împreună cu alţi roboţi.

Baia Mare se alătură, în premieră, celor mai mari oraşe ale României în sarabanda Street Delivery, un eveniment itinerant, organizat în Bucureşti, Iaşi, Cluj şi Timişoara. Evenimentele Street Delivery Baia Mare vor fi găzduite de pietonala Podul Viilor, în perioada 17 – 19 iunie.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: