Samsung Galaxy Note 6 va fi de fapt Samsung Galaxy Note 7

0
Samsung Galaxy Note8

Conform unui raport venit din Coreea de Sud, se pare că viitorul flagship-phablet al companiei Samsung nu va fi Galaxy Note 6, așa cum credea toată lumea, ci Galaxy Note 7. Astfel compania Coreeană va sări peste cifra 6.

Motivul este unul simplu: Samsung vrea ca toate flagship-urile lansate intr-un an să aibă același număr. Dar de ce ? Pai consumatorii nedocumentati sa nu creadă ca Galaxy Note 6 este un telefon mai slab decat Galaxy S7 edge :)).

In ceea ce priveste noul smartphone Note, se crede ca ar veni cu un display dual-edge Super Amoled de 5.8 inch QHD, ceea ce inseamna ca Samsung nu va lansa un succesor pentru smartphone-ul Galaxy S6 edge+, adica S7 edge+. Telefonul ar avea sub capota un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 823, 6GB RAM si 128/256GB memorie interna. Camera principala ar fi similara cu cea de pe Galaxy S7, iar bateria ar avea o capacitate de 4.000 mAh. De asemenea, telefonul ar veni cu un conector USB Type-C, ar rula Android 7.0 N si ar fi rezistent la apa si la praf.

Samsung Galaxy Note 7 va fi lansat cel mai probabil la mijlocul lunii august.

Daca ti-a placut articolul, te astept cu un Share si cu un LIKE la pagina de Facebook pentru a afla mai multe noutati. PS: Poti folosi butoanele de mai jos :)