Device-uriPC/LAPTOPTehnologie

HyperX devine partenerul tehnic al Southeast Europe Championship, în cadrul East European Comic Con 2016

HyperX devine partenerul tehnic oficial al competiției de gaming Southeast Europe Championship, în cadrul East European Comic Con 2016. Sistemele de gaming de pe scena ESL de la East European Comic Con, vor fi echipate cu căști de gaming, memorii și SSD-uri HyperX.

Tot în cadrul evenimentului, în zona de competiție a PC Garage, fanii prezenți la Comic Con vor putea testa noile căști de gaming HyperX Revolver, dedicate shooter-elor first person (FPS) și jocurilor open environment.

De asemenea, turneul de League of Legends organizat de Riot Games în cadrul EECC 2016 se va desfășura pe sisteme performante de gaming echipate cu memorii și SSD-uri HyperX, precum și cu căști de gaming HyperX Cloud.

Cloud Revolver are o gamă audio mai largă care crează profunzime și lățime a sunetului pentru o precizie audio optimă și un avantaj competitiv. Vei depista locația adversarilor cu o acuratețe sporită, de la o distanță mai mare. Căștile oferă o calitate și o precizie a sunetului îmbunătățită, ideală atât în shootere-le first person cât și în jocurile open environment.

FURY SSD oferă performanțe ridicate la un preț accesibil, astfel că poți accesa jocurile mai rapid și vei beneficia de timpi de bootare, încărcarea aplicațiilor și executarea fișierelor în parametri mai buni. Hărțile și nivelurile jocurilor se încarcă mai rapid, cu mai multe frame-uri pe secundă, datorită controller-ului SandForce SF-2281 cu performanțe SATA Rev 3.0 (6Gb/s) și viteze de citire/scriere de 500/500MB/s. Disponibil în capacități de 120GB–480GB, HyperX FURY dispune de un design subțire de 7mm, ideal pentru slot-urile de 2.5″ ale notebook-urilor.

Memoria FURY DDR4 poate face overclocking automat la cea mai ridicată frecvență anunțată, de 2666MHz, oferind performanțe de top plăcilor de bază cu chipset-uri Intel 100 Series și X99. Aceasta este o investiție minoră pentru componente premium utilizate în tandem cu procesoarele Intel cu 2, 4, 6 și 8 core-uri, oferind viteze mai bune de editare video, randare 3D, gaming și procesare AI. FURY DDR4 este disponibil în capacități de 4GB și 8GB, precum și în kit-uri de 8GB–64GB. Heat spreader-ul stilizat, care include semnătura FURY, e ideal pentru cei care doresc să-și etaleze configurația.

HyperX este divizia de produse high-end a companiei Kingston Technology, incluzând module de memorie DDR4 și DDR3, unități SSD, memorii de tip USB Flash și accesorii pentru gaming. Cu un target format din gameri, entuziaști de tehnologie si pasionați de overclocking, HyperX este recunoscută în toata lumea pentru calitate, performanță și inovație. HyperX este dedicată susținerii fenomenului de eSports, sponsorizând peste 20 de echipe la nivel global și susținând ca sponsor principal Intel Extreme Masters. Produsele HyperX sunt folosite în sistemele prezente la evenimente precum Brasil Game Show, China Joy, DreamHack, gamescom and PAX.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați HyperX.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: