Samsung Galaxy Note8 ar putea fi lansat in septembrie la un pret de 999 euro

0
Samsung Galaxy Note8

Galaxy Note8 il consider a fi al doilea cel mai asteptat smartphone-ul din trimestrul trei al acestui an, dupa iPhone 8/7s/X. Conform unui raport oferit de Evan Blass, phablet-ul companiei Samsung va fi lansat in a doua jumatate a lunii septembrie si nu la sfarsitul lunii august asa cum se credea pana acum.

De asemenea, se afirma faptul ca Note8 va avea un pret urias in Europa de 999 euro. Ca o comparatie, la lansare, Galaxy S8 si S8+ au avut un pret de 799 euro si respectiv 899 euro.

In ceea ce priveste specificatiile, noul smartphone Samsung ar veni cu un display Amoled de 6.3 inch, aspect 18.5:9, cu un procesor Snapdragon 835/Exynos Exynos 8895, 6GB RAM, cu o baterie de 3.300 mAh si un sistem dual de camere foto.

Va fi compatibil cu Samsung DeX, va fi disponibil in trei variante de culoare, negru, albastru si gold si va fi echipat cu un S-Pen.

Daca ti-a placut articolul, te astept cu un Share si cu un LIKE la pagina de Facebook pentru a afla mai multe noutati. PS: Poti folosi butoanele de mai jos :)