Device-uriTehnologieTelefoane

Samsung Galaxy S7: Exynos 8890 vs. Snapdragon 820

Samsung Galaxy S7: Exynos 8890 vs. Snapdragon 820

Samsung a optat pentru doua versiuni de Galaxy S7: una cu procesor octa-core Exynos 8890 si una cu procesor quad-core Qualcomm Snapragon 820. In Europa este comercializata versiunea cu Exynos, iar in Statele Unite ale Americii versiunea cu Snapdragon 820.

Trebuie sa stiti faptul ca versiunea cu Exynos este cu mult superioara fata de varianta cu Snapdragon la capitolul performanta si autonomie a bateriei.

David Rahimi, youtuber-ul de pe PhoneBuff, a realizat un video in care arata diferentele dintre cele doua modele la capitolul performanta. Din cate se poate vedea, versiunea Exynos reuseste sa deschida mult mai repede aplicatiile si sa le si incarce.

Asa cum am spus si mai sus, varianta cu Exynos este peste varianta cu Snapdragon si la capitolul baterie. Cei de la GSMArena au realizat cateva teste. Astfel varianta cu Exynos reuseste sa aiba o autonomie in testul web-browsing de 13 ore si 32 de minute, iar in testul de video-playback o autonomie de 20 de ore si 8 minute. Pe de alta parte, varianta cu Snapdragon stabileste in testul web-browsing o autonomie de 10 ore si 9 minute, iar in testul video-playback o autonomie de 16 ore si 54 de minute.

Concluzia. Varianta cu Exynos este mult mai buna si ne bucuram de faptul ca este disponibila in Europa.

Pret Samsung Galaxy S7

 

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: