Tehnologie

Despre filmul Batman vs Superman: Zorii Dreptății

Am fost ieri la Batman vs Superman: Zorii Dreptății(Batman V Superman: Dawn of Justice) și o să spun câteva lucruri despre film în acest articol. Trebuie sa incep prin a spune ca vor urma cateva spoilere.

Filmul incepe prin prezentarea lui Bruce Wayne, care este interpretat de catre Ben Affleck, in doua perspective diferite ale vietii: odata cand este mic si isi vede partintii ucisi si odata cand suna la sediul companiei sale din Metropolis in timpul unui atac extraterestru, spunandu-le să evacueze clădirea, care a putut fi vazut si in Man of Steel.

Batman si Superman incep din diferite motive sa se urasca intre ei si vor sa se extermine. Trebuie sa remarc faptul ca exista doar o scena in care se bat si aceea pune in evidenta puterile celor doua personaje.

De asemenea, in film apare si Wonder Women(Femeia Fantastica). Introducerea i-o face mai mult Bruce Wayne si apare concret doar in batalia pe care o duce Batman si Superman impotriva personajului Doomsday, care este generalul Zod, readus la viata de catre sociopatul Lex Luthor.

M-a deranjat faptul că prima oră din film, este destul de plictisioare, iar actiunile importante, referandu-ma la batai, se realizează pe timpul nopții.

In alta ordine de idei, este un film bun, interesant care trebuie vazut.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: