Samsung Galaxy Watch Active2

La circa sase luni distanta de la lansarea smartwatch-ului Galaxy Watch Active(review), Samsung a lansat oficial cel de-al doilea model, Galaxy Watch Active 2, ce vine cu o multime de imbunatatiri la capitolul hardware

In primul rand, noul smartwatch vine in doua dimensiuni, de 40mm si 44mm, in care ecranul Super AMOLED are o dimensiune de 1.2 inch sau 1.4 inch si o rezolutie de 360 x 360 pixeli.

Vine în două stiluri: aluminiu ușor cu o bandă Fluoroelastomer (FKM) și oțel inoxidabil premium cu curea din piele. Acesta vine cu o curea standard de 20 mm, atât pentru versiunea de 44mm, cât și pentru cea de 40mm.

Pentru a face navigarea mult mai ușoară și pentru a maximiza dimensiunea ecranului, Galaxy Watch Active2 vine cu un nou upgrade la cadranul rotativ – care devine digital pe ecranul Super AMOLED, făcând mult mai ușoară alegerea aplicațiilor preferate. În plus, interfața One UI actualizată oferă o experiență de navigare simplă și intuitivă.

In ceea ce priveste componentele interne, avem parte un procesor dual-core Exynos 9110 de 1.15Ghz,768MB RAM pentru varianta cu Bluetooth si 1.5GB RAM pentru cea cu 4G LTE. De asemenea, in ceea ce priveste bateriile, modelul de 44mm integreaza o baterie de 340 mAh, iar cel de 40mm o baterie de 247 mAh.

O alta noutate pe care o aduce Samsung Galaxy Watch Active2 o reprezinta faptul ca vine cu un heart rate îmbunătățit cu 8 fotodiode, ce permite realizarea electrocardionagramei(EKG). În ceea ce privește exercițiile, de exemplu, smartwatch-ul poate urmări manual mai mult de 39 de antrenamente, șapte dintre ele fiind activate automat – inclusiv alergatul, mersul pe jos, ciclismul, înotul, antrenamentele dinamice

Device-ul va ajunge spre vanzarea incepand cu data de 6 septembrie, de la un pret de 280 de dolari.