Samsung Health
Samsung Health

Saptamana trecuta am participat la un eveniment Samsung, dedicat “Fitness and Wellness”, ce a avut loc la IDA Spa, Corbeanca. Ideea de baza a acestui eveniment a fost aceea de a afla cum cele mai recente device-uri Samsung(Galaxy S8, Gear S3, Gear Fit 2) ne pot face sa avem o viata mult mai sanatoasa .

Samsung Health o consider a fi cea mai complexa aplicatie “Health and Fitness” de pe Play Store. Aceasta este disponibila atat pentru telefoanele Galaxy, cat si pentru restul telefoanelor de pe piata, ce ruleaza minim Android 4.4 KitKat.

S Health iti monitorizeaza numarul de pasi pe care ii realizezi in fiecare zi, distanta parcursa, cat si numarul de calorii arse. Recordul meu de pasi intr-o zi este de peste 18.000, acestia fiind realizati intr-o excursie de acum doi ani in Croatia. Totodata iti ofera posibilitatea sa iti monitorizezi aportul zilnic de apa si de cafeina.

Te ajuta sa faci sport prin disponibilitatea a peste 90 de programe de antrenament, printre care as enumera: ciclism, plimbare, abdomene, sarituri, fotbal, flotari, golf, aerobic, dans, cricket etc.

Utilizatorii acestei aplicatii au posibitatea sa isi compare numarul de pasi facuti saptamanal cu cei ai prietenilor. De asemenea, utilizatorii smartphone-urilor Samsung Galaxy S/Note isi pot masura ritmul cardiac apropiind degetul de senzorul dedicat.

Ce mai imi place la aceasta aplicatie dedicata este faptul ca ruleaza in paralel si cu dispozitivele din ecosistemul Samsung, precum Gear S3 si Gear Fit 2, putand astfel sa iti monitorezi mult mai bine activitatea zilnica.

Samsung Health este disponibila pe Play Store, cantareste aproximativ 37MB si poate fi descarcata de AICI.