Samsung Galaxy Tab S4

Samsung este printre putinele companii care se mai ambitioneaza sa lanseze tablete pe piata, in contextul in care vanzarile acestora au luat-o pe un tren descendent de acum cativa ani. Ieri, Samsung a lansat oficial tableta Galaxy Tab S4, o nouă tabletă Android 2 în 1, concepută pentru a ajuta la creșterea productivității în orice situație – la birou, acasă sau în deplasare.

Cu Galaxy Tab S4, Samsung conectează pentru prima dată Samsung DeX cu o tabletă. Conectată la tastatura opțională Book Cover Keyboard (vândută separat), sau lansată din Quick Panel, Galaxy Tab S4 și DeX oferă utilizatorilor posibilitatea de a trece de la interfața Android la o experiență desktop. Cu Samsung DeX, aveți posibilitatea de a deschide mai multe ferestre în stilul desktop pentru aplicațiile Android, inclusiv suita Microsoft Office. Puteți muta conținut dintr-o aplicație în alta sau să utilizați comenzile rapide de pe tastatură pentru eficiență.

Exista și o opțiune pentru a extinde Samsung DeX la un monitor extern cu un adaptor multi-port compatibil HDMI-USB-C (se achiziționează separat). Atunci când este conectat, Galaxy Tab S4 poate funcționa ca un track pad sau sketch pad, iar o noutate în acest an, Galaxy Tab S4 poate continua să funcționeze după conectarea la monitor, astfel oferind utilizatorilor două ecrane pentru a îndeplini sarcini.

Se prezinta cu un display Super AMOLED de 10.5 inch, ce are o rezolutie de 2,560 x 1,600 pixeli si integreaza patru difuzoare, tunate de catre AKG si ce suporta Dolby Atmos. Integreaza un procesor Qualcomm Snapdragon 835, 4GB memorie RAM si 64/256GB memorie interna, ce poate fi extinsa printr-un micro SD Card de pana la 400GB.

Ruleaza Android 8.1 Oreo si include o baterie de 7300 mAh, ce suporta incarcare rapida la 15W. De asemenea, noua tableta se considera a fi un rival si pentru iPad Pro, astfel ca vine ca vine cu un S-Pen pentru a satisface nevoile de productivitate ale iubitorilor de tehnologie.

Preturile pentru Samsung Galaxy Tab S4 pornesc de la 700 euro pentru modelul cu 64GB memorie interna si Wi-FI.

Declaratie oficiala

„La Samsung, considerăm că tabletele joacă un rol din ce în ce mai important în facilitarea vieții și îmbunătățirea experienței mobile pentru toată lumea. Cu Galaxy Tab S4, introducem o tabletă premium, echipată cu Samsung DeX, care îi ajută pe consumatori să ajungă la cele mai bune rezultate, oriunde ar merge. Dorim să oferim clienților noștri un sentiment de confort, prin această nouă adăugire în ecosistemul nostru de dispozitive conectate”, a declarat DJ Koh, președinte și CEO al Samsung Electronics.