Sony lanseaza noile boxe portabile SRS-XB43, SRS-XB33 și SRS-XB23

Detin de mai bine de doi ani o boxa portabila Sony SRS-XB41(review), fiind unul dintre cele mai tari dispozitive pe care le detin. In acesti doi ani, am luat-o cu mine la petreci, la diverse evenimente pe care le-am mai avut, calitatea sunetului si a bass-ului puternic impresionand pe toata lumea.

Astazi, am primi un comunicat din partea companiei Sony Romania prin care anunta lansarea unor noi modele EXTRA BASS pentru muzica fara limite, denumite SRS-XB43, SRS-XB33 și SRS-XB23.

Noile device-uri sunt rezistente la apa IP67 si vin dotate cu noua tehnologie X-Balanced, ce oferă o calitate audio înaltă și o presiune puternică a sunetului pentru o experiență de audiție mai plină, mai profundă și mai satisfăcătoare. Forma non-circulară a boxei maximizează scena de sunet a diafragmei difuzorului, crescând presiunea acustică, pentru un bass mai puternic. De asemenea, reduce oscilația driverului, menținând aceeași presiune a sunetului, ceea ce duce la mai puține distorsiuni. De exemplu, nivelul presiunii sonore a modelului XB33 a crescut cu aproximativ 30%, iar rata de distorsiune a fost redusă cu aproximativ 25% față de modelul anterior (SRS-XB32).

Un alt lucru interesant ar fi acela ca toate cele 3 modele vine cu radiatoare laterale pasive, optimizate pentru a genera un bass cat se poate de clar. Avem si functie Live Sound pentru o experienta de autidie tridimensionala, similara cu cea a unui concert live, fiind perfecta pentru orice petrecere.

Modelul SRS-XB43 va fi disponibil la prețul de aproximativ 1120 RON, SRS-XB33 va costa aproximativ 730 RON, in timp ce SRS-XB23 va costa aproximativ 580 RON. Toata modelele vor fi disponibile din luna august.