Device-uriTehnologieTelefoane

Telefoanele Samsung Galaxy S8 si S8+ au fost lansate oficial in Romania

Intr-un eveniment spectaculos de alaltaieri de la Palatul Parlamentului, Samsung a lansat oficial in Romania smartphone-urile Galaxy S8 si Galaxy S8+.

Evenimentul a inceput tocmai pe la ora 20:30, la o ora distanta de la cat trebuie, urcand pe scena Presedintele Samsung Romania, Joseph King, iar apoi Head of Mobile Division Samsung Romania, Cristian Cojocaru. Prezentarea celor doi a durat cam circa 20 de minute, urmand ca dupa aceea sa avem contact cu cele doua telefoane.

Telefoanele sunt pur si simplu uimitoare, mai ales cand vezi Infinity Display-ul, design-ul fara margini si lipsa butoanelor clasice de Home, Back si multitasking cu care ne-am obisnuit de cativa ani de zile la Samsung.

Cateva lucruri pe care le-am remarcat:

  1. Curbura ecranului la noile telefoane nu mai este atat atat de accentuata ca la Galaxy S7 edge, ceea ce este bine, pentru ca nu mai atingi din greseala marginile cu degetele.
  2. Telefoanele sunt mai mici decat credeam. S8+ care are 6.2 inch este mai mic chiar si decat Nexus 6P-ul meu care are 5.7 inch.
  3. Pozitionarea senzorului de amprenta in partea dreapta a camerei principale este destul de incomoda.
  4. Buton de home virtual are un feedback haptic.
  5. In continuare telefonul este un magnet de amprente

Pe partea stanga sub butoanele de volum gasim si un buton special pentru asistentul personal Bixby. Cu ajutorul noului asistent Bixby, vei putea accesa și naviga serviciile și aplicațiile Bixby prin comenzi simple de voce, atingere, privire și comandă text. In Romania va fi comercializata varianta cu 4GB RAM si procesor Exynos 8895 de tip octa-core. Intr-un test Antutu realizat chiar la eveniment, Galaxy S8 a reusit sa atinga un scor de 171.910 puncte, clasandu-se pe al treilea loc.

Galaxy S8 este disponibil în precomandă încă de pe 29 martie și va fi disponibil spre livrare în magazinele din România începând cu 28 aprilie, într-o paletă bogată de culori, printre care se numără Midnight Black, Orchid Gray și Arctic Silver.

 

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: