Jocuri

Warhammer 40,000: Darktide se va lansa cu NVIDIA DLSS, NVIDIA Reflex și Ray Tracing

La Summer Game Fest 2022, NVIDIA și Fatshark au anunțat că mult anticipatul joc Warhammer 40,000: Darktide se va lansa cu suport pentru multe tehnologii de ultimă generație, precum NVIDIA DLSS, NVIDIA Reflex și ray tracing.

Gamerii GeForce RTX beneficiază de experiența supremă în Warhammer: Darktide

Ray tracing va oferi mai multă imersiune și o fidelitate vizuală îmbunătățită, NVIDIA DLSS va livra performanță și o calitate a imaginii maxime, iar NVIDIA Reflex va asigura cel mai bun timp de răspuns și cea mai scăzută latență posibilă, toate în timp ce te vei bate cu hoarde de inamici.

Suportul din joc entru NVIDIA DLSS, NVIDIA Reflex și ray tracing înseamnă că un PC sau un laptop cu placă video GeForce RTX livrează experiența supremă în Warhammer 40,000: Darktide, cu cel mai înalt nivel de performanță, cel mai fluid gameplay și grafica de înaltă fidelitate.

DLSS în peste 180 de jocuri!

NVIDIA DLSS continuă să seteze standardul pentru super resolution. DLSS este tehnologia bazată pe AI de la NVIDIA, care crește performanța fără a compromite calitatea imaginii. NVIDIA DLSS este folosit în peste 180 de jocuri și aplicații, unde accelerează performanța de până la 3 ori.

NVIDIA Reflex optimizează latența sistemului

NVIDIA Reflex reduce latența sistemului pentru a îmbunătăți competitivitatea jucătorilor, permițându-le să țintească mai repede, să reacționeze mai rapid și să fie mai preciși, doar prin pornirea setării NVIDIA Reflex din joc. Reflex o tehnologie NVIDIA relative nouă, dar este deja una dintre cele mai rapid adoptate, cu integrări deja disponibile în cele mai mari jocuri și francize.

Disponibil și pe GeForce NOW

Dacă nu ai un PC sau laptop cu GeForce RTX, tot poți juca Warhammer 40,000: Darktide cu performanță GeForce la lansare, prin cloud, folosind NVIDIA GeForce NOW.

Warhammer 40,000: Darktide este așteptat pentru lansare pe 13 septembrie 2022.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: