Jocuri

Project Q a fost anunțat de Ubisoft după ce a fost dezvăluit într-un gameplay scăpat pe internet

Se pare că Ubisoft încearcă să facă un proiect bazat pe Battle Royale… De parcă prima dată nu a fost un mesaj suficient. Opt surse i-au spus lui Tom Henderson că un nou joc Battle Royale este în curs de dezvoltare la Ubisoft. Acesta este dezvoltat de Ubisoft Bordeaux, studioul care a susținut jocurile Assassin’s Creed și Rainbow Six.

Ubisoft a confirmat oficial că jocul există, cel puțin. După ce articolul pe care Tom Henderson l-a făcut referitor la acest subiect a fost făcut public. În esență, Ubisoft a prezentat Project Q ca fiind un titlu aflat în curs de dezvoltare, înregistrarea pentru actualizările viitoare fiind singurul recurs disponibil pentru jucătorii interesați.

Totuși, continuând cu subiectul. Gameplay-ul jocului a fost dezvăluit într-un articol exclusiv pentru exputer realizat de Tom Henderson. Puteți vedea cum arată jocul (într-o stare foarte aproximativă) mai jos:

https://streamable.com/j722sj

S-ar putea să vă amintiți numele acestui joc din scurgerea NVIDIA GeForce NOW. Jocul a fost unul dintre jocurile enumerate în timpul scurgerii care a fost eliminat în urma unei cereri DMCA. Compania descrie Project Q ca fiind un „joc de arenă de luptă PvP inovator și modern”. Jocul are, de asemenea, diferite moduri de joc, dintre care unul este un mod Battle Royale cunoscut sub numele de „Showdown”.

Jucătorii au posibilitatea de a alege propriile arme, abilități și aptitudini ale eroilor lor, un jucător putând alege trei „Minuni” individuale care pot fi amestecate și combinate. Armele sunt mai puțin din afacerea standard găsită în jocurile Call of Duty și mai mult ca cele pe care le puteți găsi într-un joc Final Fantasy. Cu cărți, focuri de artificii, ciocane, pistoale de vopsea și chiar bastoane care pot fi folosite pentru a răni alți jucători.

Jocul se află în mod clar în primele etape de dezvoltare, așa că starea gameplay-ului scăpat face ca acesta să arate destul de dur. Cu toate acestea, din moment ce Ubisoft l-a recunoscut oficial, va fi retușat și va deveni mai jucabil după ce va trece ceva timp. Vom continua să actualizăm această știre pe măsură ce se vor face mai multe evoluții în acest sens.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: