ASUS Zenbook 14, după mai bine de 6 luni de utilizare

Folosesc de mai bine de 6 luni ca și daily driver un ASUS Zenbook 14, un laptop de care m-am îndrăgostit încă de la primul contact, asta datorită design-ului compact și al hardware-ului mai mult decât suficient pentru mine. Acest articol nu este un review, ci mai mult un cumul de păreri și lucruri pe care le pot trage după aceste luni de utilizare.

Poți citi Review-ul lui ASUS Zenbook 14 AICI.

In mare parte in aceste 6 luni de zile am stat sa imi scriu licenta in programul Latex, am stat sa fac diverse vizualuri in Photoshop, am scris articole aici pe site, am stat in diverse meeting-uri pe Zoom&Teams si chiar am terminat GTA 5. Unora poate nu o sa vina sa le creadă, chiar daca este un laptop orientat pe productivitate are potential de a duce si jocuri video.

Ce imi place la acest laptop si ma repet, este design-ul compact, asemanator la dimensiuni cu un caiet studentesc, tinundu-l in mana si transportandu-l in ghiozdan fara nicio problema. Ecranul este absolut genial, reproducand culorile intr-un mod cat mai exact, iar luminozitatea fiind foarte buna si neavand probleme lucrand in bataia razelor soarelui.

Tot la categoria “Ce mai imi place” as mai remarca autonomia destul de mare, il pot folosi vreo 4-5 ore fara grija incarcatorului si ScreenPad-ul ce imi este de folos de ceva vreme in call-urile de pe Zoom(Multumesc Ionut pentru idee 🙂 ).

La capitolul “Ce nu imi place”, in continuare mi-ar fi placut ca balamaua sa permita rabtarea ecranului la 180 de grade. De asemenea, folosind laptopul pe partea de enternaiment gen vizionat videoclipuri pe Youtube, filme pe Netflix pot spune ca difuzoarele nu sunt unele dintre cele mai excelente daca vei tine laptopul pe pat sau pe picioare.

In rest, recomand in continuare cu caldura acest laptop Zenbook 14, ce poate fi gasit de la un pret de 4.100 LEI(link achizitie).